page_banner

warta

High Grade Feed Additive Probiotics Vicbinzy Powder Pikeun Ngaronjatkeun Métabolisme Sareng Kakebalan Unggas

Katerangan pondok:

Vicbinzy Powder mangrupakeun jenis probiotics pikeun jangjangan pikeun ngaronjatkeun métabolisme jeung kekebalan.Ogé bisa ningkatkeun efisiensi feed, ngurangan bau karasa jeung gas ngabahayakeun.


  • Komposisi:Clostridium butyricum 5,0 × 107 cfu / g, Bacilus subtilis 1 × 109 cfu / g, Lactobacillus delbrueckii subsp 1,8 × 109 cfu / g.
  • Paket:1 kg,5 kg.
  • Rincian produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ produk ieu bisa ngamajukeun tumuwuhna baranahan baktéri mangpaat dina saluran peujit.Éféktif ngahambat baktéri patogén dina peujit, ngamajukeun nyerep gizi, ningkatkeun kamampuan imun awak sareng kamampuan anti setrés.

    ♦ Cara éféktif pikeun naekeun kekebalan sarta ngaronjatkeun sistem pencernaan, ngaronjatkeun lingkungan mikroba peujit, ngaronjatkeun sistim imun nonspecific pikeun sistem jangjangan, repairing tatu of mukosa peujit, naekeun kekebalan mucosal.

    ♦ produk ieu bisa ningkatkeun laju konversi.Nyadiakeun énzim nu diperlukeun ku sato, promotes nyerep tur utilization gizi dina feed, ngaronjatkeun konvérsi sarta efisiensi utilization feed.

    ♦ Éféktif ngadalikeun baktéri ngalawan tuba fallopian, peritoneal organ visceral.

    dosis

    1kg tina campuran produk sareng 1000kg feed.Tilu poé kahiji 1kg campuran produk sareng 500kg feed.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami