S1LE[_74$CJ8DXD(FCDR[VT
spanduk1
spanduk2
NBSM-2
NBSM-3

produk

deui >>

tentang Kami

Ngeunaan katerangan pabrik

nuobo

naon urang ngalakukeun

Weierli Grup, salah sahiji luhur 5 pabrik GMP skala badag & éksportir obat sato di Cina, nu diadegkeun dina taun 2001. Simkuring boga 4 pabrik cabang jeung 1 parusahaan dagang internasional tur geus diékspor ka leuwih ti 20 nagara.Kami ngagaduhan agén di Mesir, Irak sareng Filipina ayeuna, sareng kami milarian agén di sakumna dunya.

deui >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, warta sareng nawaran khusus.

Klik pikeun manual
  • Nu Nganjang Asing

    Nu Nganjang Asing

    Dina ayeuna, kami geus narima klien ti leuwih ti 20 nagara jeung ngadegkeun hubungan bisnis Wilujeng sumping di Klién datang ka didatangan kami sarta ngobrol raray.

  • Ngahadiran Pameran Asing

    Ngahadiran Pameran Asing

    Urang hadir 4 mancanagara paméran unggal taun, kayaning AGRAENA di Mesir, SPACE di Perancis, Euro Tier di Jerman ... More paméran nengetan News urang ngamutahirkeun mangga.

  • Pabrik Opat Divisi

    Pabrik Opat Divisi

    Hebei Weierli Sato Pharmaceutical Grup Co., Ltd;Hebei Wangda Sato Narkoba & Feedstuff Co., Ltd;Hebei Pude Sato Kedokteran Co., Ltd;Hebei Ngandung Téhnologi Co., Ltd

aplikasi

  • 300 300

    Tim Téknis anu kuat

  • 3000 3000

    kualitas alus teuing

  • 200 200

    Palayanan

  • 2000 2000

    Kacipta niat

  • 20+ 20+

    Kaunggulan

warta

Naon anu tiasa urang laksanakeun upami anjing urang leungit rambutna?

Salaku nu boga anjing, meureun anjeun ngarasa distressed pikeun hiji hal ngeunaan piaraan anjeun, nyaeta - bulu leungitna.Ieu sababaraha tip pikeun anjeun: 1. Ningkatkeun diet sareng cobian henteu nyoco hiji tuangeun atanapi langkung merangsang ...

Naon anu tiasa urang laksanakeun upami anjing urang leungit rambutna?

Salaku nu boga anjing, meureun anjeun ngarasa distressed pikeun hiji hal ngeunaan piaraan anjeun, nyaeta - bulu leungitna.Ieu sababaraha tip pikeun anjeun: 1. Ningkatkeun diet sareng cobian henteu nyoco hiji tuangeun atanapi langkung merangsang ...
deui >>

Dina awal Taun Anyar, gabung kami sareng ngarepkeun masa depan!

2022, mimiti anyar, di dieu pikeun ngirimkeun berkah anu saé: titik awal anyar, mugia anjeun teras-terasan maju kalayan sumanget pinuh, ulah mundur, ulah luput, ulah ragu, babarengan kana fut ...
deui >>

Manajemén lingkungan anu saé dina peternakan unggas nalika musim semi

1.Keeping Haneut Dina awal musim semi, bédana suhu antara isuk jeung sore badag, sarta cuaca robah gancang.Hayam langkung sénsitip kana parobahan suhu, sareng éta ...
deui >>