2a95f729925eb57c68633427fcc36a1
NBSM-1
NBSM-2
NBSM-3

produk

langkung >>

tentang Kami

Ngeunaan pedaran pabrik

nuobo

naon urang ngalakukeun

Weierli Group, salah sahiji luhur 5 pabrikan GMP skala ageung & éksportir pangobatan sato di Cina, anu didirikeun dina taun 2001. Kami gaduh 4 pabrik cabang sareng 1 perusahaan perdagangan internasional sareng parantos diékspor ka langkung ti 20 nagara. Kami gaduh agén di Mesir, Irak sareng Filipina ayeuna, sareng kami milari agén di panjuru dunya.

langkung >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

Pencét pikeun manual
  • The Foreign Visitors

    Nu Datang Asing

    Ayeuna, kami nampi klien ti langkung ti 20 nagara sareng ngawangun hubungan bisnis Wilujeng sumping di Klién sumping nganjang ka kami sareng ngobrol sacara langsung.

  • Attend Foreign Exhibitions

    Hadiran Pameran Luar Negeri

    Kami ngiringan paméran 4 di luar negeri unggal taun, sapertos AGRAENA di Mesir, SPACE di Perancis, Euro Tier di Jérman ... Langkung paméran merhatoskeun News kami anu ngamutahirkeun punten.

  • Four Division Factory

    Pabrik Opat Divisi

    Hebei Weierli Sato Farmasi Grup Co., Ltd; Hebei Wangda Animal Narkoba & Feedstuff Co., Ltd; Hebei Pude Animal Medicine Co., Ltd; Hebei Contain Technology Co., Ltd.

aplikasi

  • 300 300

    Tim Téknis anu Kuat

  • 3000 3000

    Kualitas alus teuing

  • 200 200

    Palayanan

  • 2000 2000

    Ngahaja diciptakeun

  • 20+ 20+

    Kauntungannana

wartos

Naon Urang Laksanakeun

Kami parantos maju pabrik sareng peralatan, sareng salah sahiji jalur produksi anu anyar bakal cocog sareng Éropa Éropa dina taun 2018.

Naon vitamin anu nyababkeun sato séhat?

Naon vitamin anu nyababkeun sato séhat? -Vitamin khusus pikeun sadaya ternak-babi, sapi, domba sareng jangjangan Vitamin mangrupikeun sanyawa organik molekular anu handap anu diperyogikeun pikeun fisiologis normal ...
langkung >>

Kumaha carana ngabagjakeun anjing?

1 、 Hal anu paling bagja ngeunaan anjing Anjing peryogi langkung latihan tibatan manusa pikeun kéngingkeun séhat, bageur sareng ngaleupaskeun setrés. Sateuacan latihan, anjeun kedah ngingetan yén tuang anjing sateuacan olahraga intensitas tinggi ...
langkung >>