page_banner

produk

  • Can Be Extensively Used In Livestock And Poultry Farms SULFASOL

    Tiasa Dipaké sacara éksténsif dina Ternak Sareng Peternakan Unggas SULFASOL

    LARUAN RÉKÉNTASI PROUDUCT Produk ieu tiasa dianggo sacara éksténsif dina peternakan sareng peternakan unggas, peternakan sato, lingkungan bencana (kalebet panyakit sareng bencana alam) lingkungan, ruang operasi dokter hewan, pabrik pengolahan pangan, kalebet perendaman sareng panyemprotan disinféksi pikeun permukaan ternak sareng unggas sareng kandang ; disinféksi pikeun hawa sareng cai minum; disinféksi cai akuatik pikeun lauk sareng hurang, pencegahan sareng pangobatan lauk sareng udang virus sareng baktéri; lingkungan ...
  • kill gram-negative VIC-SPRAY

    maéhan gram-négatip VIC-SPRAY

    Detil PROUDUCT INDIKASI Hal ieu digunakeun pikeun maéhan baktéri gram-négatip sareng gram-positip, jamur, virus sareng ovum parasit, nyerep Uap sareng gas anu ngabahayakeun sapertos amonia, hidrogén sulfat, jst. Kitu ningkatkeun lingkungan budaya sato, ngahalangan jalur baktéri , ngirangan réspon setrés sareng nyegah panyakit pernapasan. Éta ogé tiasa dianggo pikeun disinféksi tatu sareng meresihan awak sato anu dilahirkeun. Pamakean sareng Dosis Semprotkeun produk di bumi sato sacara merata saatos mareuman ...
  • Disinfectant Povidone Iodine 5% Solution biological medicine

    Disinfectant Povidone Iodine 5% Pangobatan biologis

    Ngaran produk: Disinfectant Povidone Iodine 5% Solusi ubar biologis Komposisi: Povidone Iodine 5% Indikasi: Disinfectant. Pikeun ingon-ingon sareng pembuangan imah hayam, disinféksi alat-alat bedah sareng pamiceunan kulit sareng mémbran mukosa. Ubar antiseptik sareng anticorrosive, éta dipaké pikeun ngabasmi kulit pentil sapi susu sareng dianggo dina pamandian pentil saatos perah. Fitur Produk: 1. Perlindungan gancang, gancang paéhan sareng meungpeuk patogén ...
  • Potassium hydrogen sulfate sediment water quality improver The main composition and content: Potassium hydrogen persulfate 10%

    Kalium hidrogén sulfat sédimén kualitas cai dina komposisi sareng kontén utama: Kalium hidrogén nyiksa 10%

    Ciri: Produk ieu bodas atanapi konéng héjo, granular bodas, ampir henteu raoseun. Bahan kimia sareng fisik Stabilitas: Produk anu teu dibuka saatos 36 bulan, spésiés oksigén réaktif ngan ukur ngirangan 0,021 Kelarutan: Lengkep dibubarkeun janten 4 jam kanggo tablet, granul sakitar 3 jam kanggo dibubarkeun Fungsi Produk: Super pembakaran, diperpadu ku rupa-rupa zat aktif, kalayan kuat kamampuan oksidasi, Kalayan kuat kamampuan oksidasi pikeun 1,65V. Langkung ti agén pangoksidasi biasa, sapertos ...