page_banner

Kualitas

Manajemén Kualitas

Sistem manajemén kualitas kami kalebet sagala aspek kualitas anu aya hubunganana sareng fasilitas, produk, sareng jasa. Nanging, manajemén kualitas henteu ngan ukur museur kana kualitas produk sareng jasa, tapi ogé sarana pikeun ngahontal éta.
Manajemén kami nuturkeun prinsip anu di handap ieu:
1. Fokus Palanggan
2. Ngartos kabutuhan konsumén ayeuna sareng pikahareupeun anu paling penting pikeun kasuksesan urang. Éta kabijakan kami pikeun minuhan sarat konsumén sareng ngaleuwihan ekspektasi sadaya palanggan.
3. Kapamingpinan

59f2a572a1a12

59f2a5479aecd

Penjagaan Kualitas
Jaminan kualitas ngalibatkeun pamekaran sareng palaksanaan sistem anu masihan kayakinan kana kualitas sareng kaamanan produk. Éta kahontal ku kagiatan anu direncanakeun sareng sistematis anu dilaksanakeun dina sistem anu kualitas pikeun mastikeun sarat pikeun pamekaran produk kajantenan.

Kontrol Kualitas
Kontrol kualitas mangrupikeun tindakan pikeun ngontrol prosés anu aya hubunganana sareng pembuatan produk sareng ngaevaluasi kualitas produk dina sababaraha léngkah tina bahan baku dugi ka produk rangkep akhir anu dugi ka konsumén.

QUALITY (4)