page_banner

Kualitas

Manajemén Kualitas

Sistem manajemen kualitas urang kalebet sadayana aspek kualitas anu aya hubunganana sareng fasilitas, produk, sareng jasa.Nanging, manajemén kualitas henteu ngan ukur difokuskeun kana kualitas produk sareng jasa, tapi ogé cara pikeun ngahontal éta.
Manajemén kami nuturkeun prinsip di handap ieu:
1. Fokus Palanggan
2. Ngartos pangabutuh konsumén ayeuna sareng anu bakal datang penting pisan pikeun kasuksésan urang.Kabijakan kami pikeun nyumponan sarat palanggan sareng ngaleuwihan ekspektasi sadaya palanggan.
3. Kapamingpinan

59f2a572a1a12

59f2a5479aecd

Kualitas Arrurance
Jaminan kualitas ngalibatkeun pamekaran sareng palaksanaan sistem anu masihan kapercayaan kana kualitas sareng kaamanan produk.Éta kahontal ngaliwatan kagiatan anu direncanakeun sareng sistematis dilaksanakeun dina sistem kualitas pikeun mastikeun sarat pikeun pamekaran produk kaeusi.

Kontrol kualitas
Kontrol kualitas nyaéta tindakan ngadalikeun prosés anu aya hubunganana sareng produksi produk sareng ngevaluasi kualitas produk dina sababaraha léngkah tina bahan baku dugi ka produk rangkep ahir anu dugi ka konsumen.

KUALITAS (4)