page_banner

produk

  • Animal Tilmicosin Oral Solution 25% professional manufacturer for Swine and Chickens

    Solusi Sato Tilmicosin Lisan Produsén profesional 25% pikeun Babi sareng Hayam

    Pikeun pengobatan panyakit baktéri sato disababkeun ku mikro-organisme rentan ka Tilmicosin.
  • New Amoxicillin Water Soluble Powder Amoxa 100 WSP for Calves and Swine

    Bubuk Larut Cai Amoxicillin Anyar Amoxa 100 WSP pikeun Anak sapi sareng Babi

    Amoxicillin nyaéta pénisilin semi-sintétik ngagaduhan spéktrum lega kagiatan antimikrobial. Éta tindakan baktériida ngalawan sajumlah mikroorganisme Gram positip sareng négatip, khususna ngalawan E. coli, Streptococcus spp., Pasteurella spp. salmonella spp.Bordetella bronchiceptica, Staphylococcus sareng anu sanésna.
  • TDCB Water Soluble Powder medicine for Poultry Cattle Goat oral

    Pangubaran bubuk TDCB Cai larut Cai kanggo Unggas Sapi Unggas lisan

    Obat bubuk TDCB Cai larut Cai pikeun Kambing Unggas Sapi lisan-dituduhkeun pikeun pengobatan sareng pencegahan Kasakit Pernapasan Kronis (CRD), Kambing ternak Kambing Keuangan Respiratory Penyakit (CCRD).
  • Heartworm Remedy Plus Dog Dewormer

    Obat Cacing Jantung Ditambah Anjing Dewormer

    Obat Épéktip Tinggi Dipaké pikeun Ngubaran Panyakit Cacing Jantung pikeun Anjing sareng Ucing.
  • Worm clear Ivermectin is used to control skin parasites

    Cacing jelas Ivermectin dianggo pikeun ngendalikeun parasit kulit

    Tinjauan Ivermectin pikeun Anjing sareng Ucing Ivermectin, ogé dikenal dianggo pikeun ngendalikeun parasit kulit, parasit gastrointestinal sareng parasit dina aliran getih anjing sareng ucing. Panyakit parasit umum di sato. Parasit tiasa mangaruhan kulit, ceuli, burih sareng peujit, sareng organ internal kalebet jantung, paru-paru sareng ati. Sababaraha ubar parantos dikembangkeun pikeun maéhan atanapi nyegah parasit sapertos kutu, kutu, tungau sareng cacing. Ivermectin sareng ubar anu aya hubunganana mangrupikeun anu paling épisi ...
  • Ciparo 200

    Ciparo 200

    Rincian PROUDUCT Deskripsi Kanggo pengobatan panyakit ieu disababkeun ku Mycoplasma, Pasteurella, Haemophilus, Staphylococcus, E. coli, Salmonella anu peka kana Ciprofloxacin sapertos CRD, CCRD, Enteritis, Colibacillosis, Salmonellosis, Fowl Cholera, Infectious Coryza, Staphylococosis. Indikasi Perawatan panyakit ieu disababkeun ku mikro-organisme rentan ka Ciprofloxacin sapertos E.coli, Salmonella, Mycoplasma, Pasteurella, Staphylococcus, Haemophilus Poultry: Chron ...
  • ENCOT-10 Oral Solution

    ENCOT-10 Solusi Lisan

    PROUDUCT Rincian Indikasi: Enrofloxacin + Colistin Oral Solution dituduhkeun pikeun inféksi saluran pencernaan, saluran pernapasan sareng saluran kemih disababkeun ku organisme mikro-organisme sénsitip sapertos colistin sareng enrofloxacin sapertos Campylobacter, E. coli, Haemophilus, Mycoplasma, Pasteurella sareng Salmonella spp. dina jangjangan sareng babi. Indikasi kontra: Kasus hipersensitipitas pikeun colistin sareng / atanapi enrofloxacin atanapi ka salah sahiji ékspérimén. Administrasi ka sato anu parah ngarusak ginjal sareng / atanapi hépatik ...
  • Enflox 100 Oral Solution

    Enflox 100 Larutan Lisan

    Detil Kuat Déskripsi Enrofloxacin kagolong kana kelompok quinolones sareng polah baktérisida ngalawan baktéri gram-négatip sapertos E. coli, Haemophilus, Mycoplasma sareng Salmonella spp. Indikasi Perawatan panyakit baktéri disababkeun ku mikro-organisme rentan ka Enrofloxacin. Unggas: Colibacillosis, Mycoplasmosis, Salmonellosis, Inféksi Coryza Inféksi Pikeun rute oral Dosis & Administrasi? Unggas: Administrasi sacara lisan anu éncér salami 3 dinten saatos dil ...
  • NORFLOR-200 Sol

    NORFLOR-200 Sol

    Rincian PROUDUCT Deskripsi Norfloxacin kagolong kana kelompok quinolones sareng polah baktériida ngalawan baktéri Gram-négatip sapertos Campylobacter, E. coli, Haemophilus, Pasteurella, Salmonella, sareng Mycoplasma spp. Indikasi Gastrointestinal, saluran pernapasan sareng saluran kemih disababkeun ku mikroorganisme sénsitip norfloxacin, sapertos Campylobacter, E. coli, Haemophilus, Mycoplasma, Pasteurella sareng Salmonella spp. dina anak sapi, embe, jangjangan, domba sareng babi. Dos ...
  • ENRO-200 (Colibacillosis, Mycoplasmosis, Salmonellosis,Infectious Coryza)

    ENRO-200 (Colibacillosis, Mycoplasmosis, Salmonellosis, Inoryus Coryza)

    Katerangan Detil Katerangan Enrofloxacin kagolong kana kelompok quinolones sareng polah baktérisida ngalawan baktéri gram-négatip sapertos E. coli, Haemophilus, Mycoplasma sareng Salmonella spp Indikasi Perawatan panyakit baktéri disababkeun ku mikro-organisme anu rentan ka Enrofloxacin. Poutry: Colibacillosis, Mycoplasmosis, Salmonellosis, Inféksi Coryza Dosage & Administrasi Poutry: Asminister oral anu éncér salami 3 dinten saatos diincer kalayan laju 25ml / 100L cai nginum ka ...
  • Dosage & Administration Ciparo – 100

    Dosis & Administrasi Ciparo - 100

    Rincian PROUDUCT Katerangan Kanggo pengobatan panyakit anu disababkeun ku Mycoplasma, Pasteurella, Haemophilus, Staphylococcus, E. coli, Salmonella anu sénsitip ka Ciprofloxacin sapertos CRD, CCRD, Enteritis, Colibacillosis, Salmonellosis, Fowl Cholera, Infectious Coryza, Staphylococosis. Indikasi Perawatan panyakit ieu disababkeun ku mikro-organisme rentan ka Ciprofloxacin sapertos Mycoplasma, Pasteurella, Haemophilus, Staphylococcus, E. coli, Salmonella. Unggas: CRD, ...
  • Prevention and treatment of vitamin Sul TMP – 500

    Pencegahan sareng pangobatan vitamin Sul TMP - 500

    Rincian PROUDUCT Pencegahan Indikasi sareng pengobatan kakurangan vitamin sareng asam amino, promosi tumuhna hayam, ningkatna efisiensi pakan, nguatkeun kekebalan, tingkat pembuahan, tingkat pamijahan sareng pencegahan setrés, Pencegahan sareng perawatan panyakit saluran pencernaan, saluran pernapasan sareng kemih disababkeun ku ésterichia coli , hemophilus pilluseugyun, pasteurella multocida, salmonella, staphylococcus aureus, streptococci rentan ka sulfadiazine sareng trimethoprimDosage & A ...
123 Teras> >> Halaman 1/3