page_banner

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Hebei Weierli Sato Farmasi Grup Co., Ltd, didirikeun taun 2001, mangrupikeun produsén profesional anu kalibet dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa pangobatan sato. Kami ayana di Kota Shijiazhuang kalayan aksés transportasi anu merenah. Grup Weierli ngagaduhan opat pabrik cabang, hiji perusahaan dagang sareng hiji perusahaan uji coba:
1. Hebei Weierli Sato Farmasi Grup Co., Ltd. (2001)
2. Hebei Weierli Biotéhnologi Terbatas
3. Hebei Pude Animal Medicine Co., ltd (1996)
4. Hebei Contain Biology Technology Co., ltd (2013)
5. HeBei NuoB Trade Co., ltd (2015)
6. Hebei Yunhong Test Technology Co., Ltd.

Lini produk Pangajaran sarta Palatihan Atikan utama kami kalebet suntikan, bubuk, prkom, larutan lisan, tablet, sareng disinféktan. Didedikasikan pikeun kontrol kualitas ketat sareng layanan palanggan anu bijaksana, anggota staf anu berpengalaman kami salawasna sayogi pikeun ngabahas kabutuhan anjeun sareng mastikeun kepuasan pelanggan. Dina taun-taun ayeuna, perusahaan kami ngenalkeun sababaraha peralatan produksi canggih kalebet dahar bebas debu sareng mesin skrining, Hopper ngangkat mixer ,. Mesin ngeusian otomatis, mesin pengemasan otomatis; Alat-alat pamariksaan kualitas kalebet HPLC, UV, Multifunctional microbial analyzer ukur otomatis, Kamar Iklim Konstan, Laboratorium pemurnian biologis hiji-hiji jalma, Salaku tambahan, kami parantos kéngingkeun sertipikat GMP, bijil évaluasi Lingkungan.

Kami salawasna patuh kana standar GMP, keukeuh prinsip "épisiensi tinggi, diajar sareng organisasi win-win" sareng ngahasilkeun ubar kelas tinggi, aman sareng épéktip. Tim penjualan anu propésional sareng kuat ngajadikeun pangsa pamasaran urang ningkat dina kagancangan.

GMP

5d7f0c9c1

Ngajual ogé di sadaya kota sareng propinsi di sekitar Cina, produk kami ogé diékspor ka klien di nagara-nagara Asia, Afrika, sareng Amérika Tengah. Sareng kami bérés pendaptaran di Uni Émirat Arab, Peru, Mesir, Nigeria sareng Filipina. Kami ogé ngabagéakeun mesen OEM sareng ODM. Naha milih produk anu ayeuna tina katalog kami atanapi milari bantuan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngobrol sareng pusat layanan palanggan kami ngeunaan sarat sumber anjeun. Jalma-jalma Weierli salawasna tiasa ngahontal kameunangan, sabab nyiptakeun legenda ku gancang, ngajalajah rohangan ku hikmah, sareng napigasi ka hareup ku élmu sareng téknologi.