page_banner

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Hebei Weierli Animal Pharmaceutical Group Co., Ltd, ngadeg taun 2001, mangrupikeun produsén profésional anu kalibet dina panalungtikan, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa obat-obatan sato.Kami lokasina di Shijiazhuang Kota kalawan aksés transportasi merenah.Weierli Group ngayakeun opat pabrik cabang, hiji perusahaan dagang sareng hiji perusahaan uji:
1. Hebei Weierli Animal Pharmancy Group Co.,ltd (2001)
2.Hebei Weierli Biotéhnologi Limited
3. Hebei Pude Animal Medicine Co.,ltd (1996)
4. Hebei Contain Biology Technology Co.,ltd (2013)
5. HeBei NuoB Trade Co.,ltd (2015)
6. Hebei Yunhong Tés Téhnologi Co., Ltd.

Garis produk Pangajaran sarta Palatihan Atikan utama urang ngawengku suntik, bubuk, premix, solusi lisan, tablet, sarta disinféktan.Dedicated kana kadali kualitas ketat tur layanan palanggan wijaksana, anggota staf kami ngalaman salawasna sadia pikeun ngabahas sasuai ka nu Anjeun tur mastikeun customer satisfaction.In pinuh taun panganyarna, parusahaan urang geus ngawanohkeun runtuyan parabot produksi canggih kaasup Debu-gratis dahar jeung mesin screening, Hopper ngangkat mixer,.Mesin ngeusian otomatis, Mesin bungkusan otomatis;Alat-alat pamariksaan kualitas kalebet HPLC, UV, Multifunctional microbial measurement otomatis analyzer, Constant Climate Chamber, single-person single-side biologi purification Laboratory, Salaku tambahan, kami parantos nampi sertipikat GMP, sertipikat evaluasi Lingkungan.

Kami salawasna sasuai jeung standar GMP, keukeuh prinsip "efisiensi tinggi, learning jeung win-win organisasi" sarta ngahasilkeun kelas tinggi, ubar aman tur éféktif.Tim penjualan anu profésional sareng kuat ngajantenkeun pangsa pamasaran urang ningkat dina kecepatan anu luhur.

GMP

5d7f0c9c1

Jual ogé di sakabéh kota jeung propinsi sabudeureun Cina, produk urang ogé diékspor ka klien di Asia, Afrika, jeung nagara Amérika Tengah.Sareng urang réngsé pendaptaran di Uni Émirat Arab, Peru, Mesir, Nigeria sareng Filipina.Kami ogé ngabagéakeun pesenan OEM sareng ODM.Naha milih produk ayeuna tina katalog kami atanapi milarian bantosan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngobrol sareng pusat layanan palanggan kami ngeunaan syarat sumber anjeun.Jalma-jalma Weierli tiasa salawasna ngahontal kameunangan, sabab nyiptakeun legenda ku gancang, ngajalajah rohangan ku hikmah, sareng napigasi masa depan ku sains sareng téknologi.