page_banner

Tonggak sejarah

2001

Grup Weierli didirikeun suscipit eventy amet dignissimos.

2002-2004

Grup Weierli ngalangkungan tahap paling hese tina tahap awal, ti nol dugi ka bentukna

2005

Perusahaan ngalih ka pabrik anyar sareng lulus sertifikasi GMP.

2006

Weierli janten anggota Asosiasi Produk Kaséhatan Sato Hebei Kéngingkeun lisénsi produksi pakan adu campuran

2007

Tahap kadua proyék Weierli lulus sértipikasi GMP

2008

Nangtukeun posisi perusahaan Waili salaku "inovator ubar unggas" sareng ngamimitian operasi mérek

2011

Pangwangunan pepelakan énggal dimimiti, total investasi 90 juta dolar.

2014

Ngadegna lembaga riset kelompok muka era anyar dina jaman panilitian sareng pamekaran grup Weierli

2015

Ngadegkeun Nuobo Trading Co., Ltd, ngamimitian ngajajah internasional

2016

Perayaan ulang taun ka 15 "angin sareng hujan 15 taun, 100 taun kauntungan pikeun jalma" diayakeun kalayan hebat pisan

2017

Éta parantos diidentifikasi salaku Téknik Propinsi Hebei sareng Pusat Panilitian Téhnologi Aditif Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

2018

Grup ieu ngadaptarkeun 31 patén sareng otorisasi salaku raksasa alit élmu tatanén sareng téknologi di Propinsi Hebei.

2019

Tutuwuhan anyar dina konstruksi dasar Zhaoxian dasarna réngsé, alat-alat kana pabrik

2020

Proyék biotéhnologi maju sacara éfisién, saluyu sareng standar GMP ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan énggal

2021

Lulus sertifikasi standar édisi GMP 2020 anyar, kapasitas produksi ngahontal tingkat dunya