page_banner

Milestone

2001

Grup Weierli diadegkeun suscipit eveniet amet dignissimos.

2002-2004

Grup Weierli ngaliwatan hardest tina tahap awal, ti enol pikeun nyokot bentuk

2005

Perusahaan pindah ka pabrik anyar sareng lulus sertifikasi GMP.

2006

Weierli janten anggota Asosiasi Produk Kaséhatan Hewan Hebei Kéngingkeun lisénsi produksi feed pre-campuran aditif

2007

Fase kadua proyék Weierli lulus sertifikasi GMP

2008

Nangtukeun posisi perusahaan tina Waili salaku "innovator ubar ternak" sareng ngamimitian operasi merek

2011

Pangwangunan pabrik anyar dimimitian, total investasi 90 juta dollar.

2014

Ngadegna lembaga panalungtikan grup muka era anyar dina jaman panalungtikan sarta pamekaran grup Weierli

2015

Ngadegkeun Nuobo Trading Co., Ltd, ngamimitian ngajalajah internasional

2016

Perayaan ulang taun ka-15 "15 taun angin jeung hujan, 100 taun mangpaat pikeun rahayat" dilaksanakeun megah.

2017

Eta geus diidentifikasi minangka Hebei Propinsi Téknik jeung Téhnologi Panalungtikan Center of Pangajaran sarta Palatihan Atikan Fungsional Aditif.

2018

Grup didaptarkeun 31 patén-patén sareng otorisasi salaku raksasa leutik élmu pertanian sareng téknologi di Propinsi Hebei.

2019

tutuwuhan anyar dina konstruksi dasar Zhaoxian dasarna réngsé, alat-alat kana pabrik

2020

Proyék biotéhnologi maju sacara éfisién, saluyu sareng standar GMP ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan anyar

2021

Lulus sertifikasi standar édisi 2020 GMP anyar, kapasitas produksi ngahontal tingkat dunya