page_banner

produk

  • Improve the reproductive system and promote follicular development Egg restore

    Ngaronjatkeun sistem réproduktif sareng ngamajukeun ngembangkeun folikel Endog mulangkeun

    Kauntungan produk 1. Ngagunakeun pamisahan mémbran sareng téknologi ékstraksi, pemurnian filtrasi tingkat molekular, inti pekat. 2. Ékstraksi konsentrasi tinggi, nyaéta 1 ml cairan ngandung 2-3 gram ubar atah, jauh langkung luhur tibatan standar industri. 3. Tutuwuhan alami, héjo murni, henteu aya résidu. Dosis Campuran inuman: Produk ieu tiasa disiram pikeun 200-300L per 250ml, salami 3-5 dinten, tiasa ningkatkeun warna kulit endog sareng ningkatkeun beurat endog; anggo 5-7 dinten kanggo ningkatna endog ...
  • Anti-Coccidium Soluble Herbal granueles for all birds , Non-biotices , and non-residuales

    Granuelén Hérbal Larut Coccidium kanggo sadaya manuk, Non-biotis, sareng sanés résidu

    Obat hérbal cina pikeun ngubaran coccidium, aman, épisién, teu aya anu kambuh! Ingredi Bahan utama】 Artemisia annua, Bupleurum, Sophora flavescens, Changshan, root Imperata. Features Fitur Produk】 1, Téhnologi tradisional cina ubar ékstraksi suhu handap, ngolah non-termal, aktipitas bahan aktip henteu musnah, henteu teroksidasi, bahan bahan aktifna 3-5 kali langkung luhur tibatan granul umum. 2, Qingre baseuh garing, hemostatic getih tiis, ngaleungitkeun inséktisida angin, detoks ...
  • Ginger Benefits promoting blood circulation and regulating breathing

    Jahé Mangpaat promosi sirkulasi getih sareng ngatur napas

    Bahan utama Botanical Source 6-Gingerol Bagian Dipaké Root Spesifikasi 5% 20% 50% Item Spesifikasi Deskripsi Jahe Extract / GingerExtract Powder / 6-Gingerol Appreciate Light Yellow Powder Flavor & Odor Charisticistic Particle size 100% pass 80 bolong Loss Physical on Drying ≤5.0 % Kapadetan Massal 40-60g / 100ml Sulphated Ash ≤5.0% Status Umum GMO Gratis Non-disinaran Pb Kimia ≤3mg / kg Salaku ≤1mg / kg Hg ≤0.1mg / kg Cd ≤1mg / kg Total microbacterial council ...
  • Perilla and Mint extract®

    Perilla sareng Mint ekstrak®

    Séhat sareng Aman dina cuaca anu panas, ngajagi hayam anjeun ti Heatstroke! Bahan utama Ekstrak Bibit Perilla, Ekstrak Daun Perilla, Mint, Borneol, VC, sareng sajabana. Lima fungsi utama: Anti Panas-setrés, Ngaleungitkeun Dampness sareng Angin-jahat, Anti oksidasi, Antibakteri. Naon setrés panas? Setrés panas mangrupikeun séri réaksi anu henteu normal anu lumangsung dina hayam dina kaayaan suhu anu luhur kusabab thermoregulasi sareng fisiologi. Naon ngabahayakeun setrés Panas kana jangjangan? Lapisan: 1. tuangeun inta ...
  • China Herbs Medicine for Poultry Viral Respiratory Disease Oral Solution

    Ubar Herbs Tiongkok pikeun Solusi Pernapasan Virus Unggas

    Fulilai mangrupikeun rumus ubar hérbal Tiongkok anu dianggo pikeun ngubaran panyakit pernapasan viral dina Unggas.
  • Qi Zhen increase immunity granule

    Qi Zhen ningkatkeun granul imunitas

    [bahan utama] honeysuckle, akar isatis, forsythia, Arctium, gypsum, Anemarrhena, Ge Gen, Houttuynia, folium, licorice, astragalus root, Ligustrum lucidum jsb .. [sipat] produk ieu partikel coklat konéng, amis. [Fitur produk] 1, Produk ieu ku Grup Research Institute, ngandelkeun Universitas Jiangxi kadokteran tradisional Tiongkok, Universitas Pertanian Hebei, sajumlah ahli sareng profesor, diajar ngusahakeun, saatos prakték klinis diulang, di ...