page_banner

FAQ

BLUE
Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrikna?

Kami pabrik Pangajaran sarta Palatihan Atikan salami 20 taun di Cina

Naha anjeun nyayogikeun conto? Naha gratis atanapi tambahan?

Leres, urang tiasa nawiskeun sampel pikeun biaya pengiriman gratis biaya tambahan

Naha anjeun nawiskeun OEM sareng ODM?

Leres, urang tiasa ngalakukeun jasa OEM sareng ODM. Kami gaduh tim panilitian profesional pikeun Nutrisi sato, ubar sato sareng produk Urang Sunda. Urang tiasa ngahasilkeun saluyu sareng rumus anjeun.

Kumaha upami jasa label swasta, naon MOQ?

Leres, kami tiasa nawiskeun jasa labél Wasta. Pakét anu béda gaduh MOQ anu béda. Mangga kontak kami pikeun langkung jelasna.

Naha anjeun nawiskeun bimbingan téknis ka nagara urang?

Leres, kami tiasa nawiskeun téknologi ka nagara anjeun upami diperyogikeun

Kumaha produk anjeun dianggo dina jangjangan?

Produk urang tiasa dianggo pikeun nutrisi jangjangan, anti parasit, peujit peujit, disinfect sareng pakan aditif

Kumaha produk anjeun dianggo dina PET?

Produk kami tiasa dianggo pikeun PET, anti parasit, antibiotik, palapis bulu, tulang anu kuat, perawatan ati sareng nutrisi sareng sajabana sapertos Wormer tiasa dianggo pikeun total kontrol cacing, cacing, cacing, cacing talape; Multi Plus ngabantosan nyegah rickets, osteoporosis, osteomalacia dina piaraan; Sendi Ditambah ngamajukeun cangkéng séhat, sendi sareng ligamén; Perawatan Ati ngajaga kaséhatan ati normal sareng fungsi ingon ingon, sareng sajabana.

Kumaha produk anjeun dianggo dina POULTRY?

Produk kami tiasa dianggo pikeun POULTRY, anti parasit, disinféktan, aditif pakan, nutrisi. Sapertos Ati Tonic tiasa ngarangsang metabolisme ati, ningkatkeun produksi bili sareng énzim pankreas; Suplemén cair VE + SE tiasa ngaleungitkeun tumuh lalaunan sareng kurangna kasuburan; Vitamin AD3E lisan tiasa ningkatkeun tingkat pembuahan, tingkat penetasan peternak; Multi Bromint dituduhkeun pikeun pencegahan sareng pangobatan inféksi saluran pernapasan, jst.