page_banner

FAQ

BIRU
Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

Kami pabrik Pangajaran sarta Palatihan Atikan pikeun 20 taun di Cina

Dupi anjeun nyadiakeun sampel?Éta gratis atanapi tambahan?

Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas ongkos angkutan barang téh tambahan

Naha anjeun nawiskeun OEM sareng ODM?

Leres, urang tiasa ngalakukeun jasa OEM sareng ODM.Kami gaduh tim panaliti profésional pikeun Gizi sato, ubar sato sareng produk R&D. Urang tiasa ngahasilkeun nurutkeun rumus anjeun.

Kumaha upami jasa labél swasta, naon MOQ?

Leres, kami tiasa nawiskeun jasa labél Pribadi.pakét béda gaduh MOQ béda.Mangga ngahubungan kami pikeun leuwih jéntré.

Naha anjeun nawiskeun pituduh téknis ka nagara urang?

Leres, kami tiasa nawiskeun téknologi ka nagara anjeun upami diperyogikeun

Kumaha produk anjeun dianggo dina unggas?

Produk urang tiasa dianggo pikeun nutrisi ternak, anti parasit, peujit burih, disinfect sareng aditif feed

Kumaha produk anjeun dianggo dina PET?

produk urang bisa dipaké pikeun pepet, anti parasit, antibiotik, palapis bulu, tulang kuat, miara ati jeung gizi jsb Kawas Wormer bisa dipaké pikeun total kontrol roundworms, hookworms, whipworms, cacing talape;Multi Plus mantuan nyegah rickets, osteoporosis, osteomalacia di pets;Sendi Ditambah promotes hips cageur, sendi jeung ligamén;Kamanusaan sarta Studi ati ngajaga kaséhatan ati normal sarta fungsi dina piaraan, jsb.

Kumaha produk anjeun dianggo dina AYAM?

Produk urang tiasa dianggo pikeun AYAM, anti parasit, disinféktan, aditif pakan, nutrisi.Kawas Liver Tonic bisa merangsang métabolisme ati, ngaronjatkeun produksi bili jeung énzim pancreatic;Suplemén cair VE + SE tiasa ngaleungitkeun pertumbuhan anu laun sareng kurangna kasuburan;Vitamin AD3E lisan bisa ningkatkeun laju fértilisasi, laju hatching peternak;Multi Bromint dituduhkeun pikeun pencegahan sareng pengobatan inféksi saluran pernapasan, jsb.