page_banner

warta

Anti Diare Ubat Usus Bdellovbrio Ditambah Vitamin B Probiotik Sanyawa Premix Pikeun Unggas

Katerangan pondok:

Bdellovibrio Plus mangrupikeun ubar anti diare, anu ngagabungkeun vitamin B sareng probiotik pikeun ngajagaan peujit sareng ngatur mikroekologi peujit pikeun unggas.


  • Komposisi (per kg):Vitamin B1≥2g, Vitamin B2≥3g, Vitamin B6≥5g, Vitamin B12≥10mg, Asam Nicotinic≥25g, Asam Pantotenat Kalsium≥10g, Asam folat≥600mg, Biotin≥300mg, Bacillus Subtilis≥79 ×109 cfu, Clostridium Butyricum≥2×108 cfu.
  • Paket:500ml / botol, 30 botol / karton.
  • Panyimpenan:Ngahindarkeun cahaya, simpen di tempat anu tiis.
  • Rincian produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Produk ieu utamana dipaké dina avian escherichia coli, salmonella, vibrio cholerae jeung baktéri pathogenic séjén ngabalukarkeun diare.

    ♦ Bisa ngahambat baktéri multiplies dina peujit, pangaturan microecology peujit, ngurangan escherichia coli, enteritis, resiko toxucity peujit.

    ♦ Produk kaamanan héjo residue- bébas, bisa dipaké salaku lawang.

    ♦ Numutkeun kursus o fapplication produk ieu, nu bisa éféktif ngurangan rasio konversi feed jeung ningkatkeun jangjangan beurat poean sarta ngaronjatkeun kualitas daging.

    dosis

    ♦ inuman campuran: nu 500ml cai 500L, bébas pikeun manuk nginum, 4-5 keur tangtu;

    ♦ Pikeun muka manuk orok: 5000 manuk poean botol, inuman bebas, ngagunakeun 4-5 salaku kursus perlakuan.

    ati-ati

    ♦ Sapertos jumlah leutik présipitasi normal, ngocok merata lamun dipaké.

    ♦ Mangga tetep jauh ti jangkauan sahiji barudak.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami