page_banner

warta

Perusahaan

  • Dina awal Taun Anyar, gabung kami sareng ngarepkeun masa depan!

    Dina awal Taun Anyar, gabung kami sareng ngarepkeun masa depan!

    2022, mimiti anyar, di dieu pikeun ngirim anjeun berkah alus: titik awal anyar, keukeuh anjeun terus Maret maju kalawan sumanget pinuh, ulah mundur, ulah luput, ulah ragu, babarengan kana mangsa nu bakal datang, hirup kaluar éndah sorangan!Jalan Xiongguan estu kawas beusi, ayeuna pindah ti scratch.Leungit q...
    Maca deui
  • Interkonéksi sareng Kamajuan panangan - Xuzhou Lvke Agriculture and Peternakan Company ngadatangan Weierli Group Company pikeun panalungtikan sareng tukeur

    Interkonéksi sareng Kamajuan panangan - Xuzhou Lvke Agriculture and Peternakan Company ngadatangan Weierli Group Company pikeun panalungtikan sareng tukeur

    Ti 17 Désémber nepi ka 18, hiji rombongan ti Xuzhou Lvke Tatanén sarta Peternakan Téhnologi Company dilongok parusahaan urang pikeun panalungtikan sarta bursa Delegasi ti garis di parusahaan ti staf parusahaan dilongok, aula paméran budaya perusahaan grup jeung nagara zhao na a.. .
    Maca deui
  • Vitamin sareng Mineral Penting pikeun Unggas

    Vitamin sareng Mineral Penting pikeun Unggas

    Salah sahiji masalah umum anu aya hubunganana sareng kebon tukang nyaéta program pakan anu goréng atanapi henteu cekap anu tiasa nyababkeun kakurangan vitamin sareng mineral pikeun manuk.Vitamin sareng mineral mangrupikeun komponén anu penting dina diet hayam sareng kecuali jatah anu dirumuskeun nyaéta pakan, kamungkinan ...
    Maca deui
  • Pelepasan resmi kertas bodas ngeunaan pamekaran industri ubar herbal Cina

    Pelepasan resmi kertas bodas ngeunaan pamekaran industri ubar herbal Cina

    Salaku sarat global pikeun kaamanan pangan jeung peternakan cageur beuki luhur, utamana dina kaayaan parna kiwari larangan antibiotik dina feedstuff, watesan antibiotik salila beternak, euweuh residual antibiotik dina produk sato, ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan Cina h...
    Maca deui
  • Ngurangan pamakéan antibiotik, Hebei usaha dina aksi!Résistansi réduksi dina aksi

    Ngurangan pamakéan antibiotik, Hebei usaha dina aksi!Résistansi réduksi dina aksi

    18-24 Nopémber nyaéta "minggu ningkatkeun kasadaran obat antimikroba di 2021".Téma kagiatan minggu ieu nyaéta "ngalegaan kasadaran sareng ngabendung résistansi narkoba".Salaku propinsi badag tina beternak jangjangan domestik jeung usaha produksi ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, Hebei geus ...
    Maca deui
  • Rojongan Kuat pikeun Pencegahan Wabah pikeun Palanggan -Kagiatan ganjaran ulang taun ka-20 Hebei Weierli

    Rojongan Kuat pikeun Pencegahan Wabah pikeun Palanggan -Kagiatan ganjaran ulang taun ka-20 Hebei Weierli

    20 taun kapinteran, masa depan profésional, pencegahan wabah sareng kuring, sareng anjeun - Angkatan munggaran bahan pencegahan wabah anu disumbangkeun ku Weierli parantos dikirimkeun ka konsumén.Hebei Weierli Animal Pharmaceutical Group Co., Ltd. sumberdaya grup terpadu, angkatan kahiji 500 d...
    Maca deui
  • Palanggan Cina Qilu District nganjang ka Weierli Animal Pharmaceutical Group

    Palanggan Cina Qilu District nganjang ka Weierli Animal Pharmaceutical Group

    Anu mimiti, Sun Ru, wakil presiden puteran Weierli Animal Pharmaceutical Group, dibere sareng ngabagi kursus pangembangan 20 taun, gambaran pangwangunan sareng strategi pangembangan masa depan perusahaan kalayan téma "Perjalanan dina Lagu Anyar".Grup '...
    Maca deui
  • ulikan GMP

    ulikan GMP

    Kualitas produk mangrupikeun nyawa pikeun unggal perusahaan pikeun salamet, sareng éta mangrupikeun panyalindungan, komitmen sareng tanggung jawab pikeun konsumén.Sapanjang 20 taun katukang, Weierli Group sok nganut konsép produk "ngagunakeun sumanget orisinalitas, nyiptakeun anu saé ...
    Maca deui
  • Kacerdasan 20 taun, profésional nyiptakeun masa depan

    Dina tanggal 11 Juli, pikeun muji sareng nyorong tim juara sareng individu, rapat agung pahlawan -- Festival Pahlawan sareng Budaya ka-19 (Qinghai) Grup Waili dilaksanakeun sacara megah, anu ogé mangrupikeun pom bensin perjalanan énggal di satengah kadua y ...
    Maca deui
  • VIV ASIA 2019

    VIV ASIA 2019

    Tanggal: 13 nepi ka 15 Maret 2019 H098 Nangtung 4081
    Maca deui
  • Naon Urang Laksanakeun

    Naon Urang Laksanakeun

    Kami ngagaduhan pabrik sareng alat kerja canggih, sareng salah sahiji jalur produksi énggal bakal cocog sareng FDA Éropa dina taun 2018. Produk Pangajaran sarta Palatihan Atikan utama kami kalebet suntik, bubuk, premix, tablet, solusi lisan, tuang-on solusi, sareng disinféktan.Total produk kalawan spésifikasi béda ...
    Maca deui
  • Saha Urang?

    Saha Urang?

    Weierli Grup, salah sahiji luhur 5 pabrik GMP skala badag & éksportir obat sato di Cina, nu diadegkeun dina taun 2001. Simkuring boga 4 pabrik cabang jeung 1 parusahaan dagang internasional tur geus diékspor ka leuwih ti 20 nagara.Kami gaduh agén di Mesir, Irak sareng Phili ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2