page_banner

wartos

Kumpeni

  • VIV ASIA 2019

    VIV ASIA 2019

    Tanggal: 13 dugi 15 Maret 2019 H098 Nangtung 4081
    Maca deui
  • What We Do

    Naon Urang Laksanakeun

    Kami parantos maju ngerjakeun pepelakan sareng alat, sareng salah sahiji jalur produksi anu anyar bakal cocog sareng Éropa Éropa dina taun 2018. Produk Pangajaran sarta Palatihan Atikan utama kami kalebet suntikan, bubuk, primal, tablet, larutan lisan, larutan tuang, sareng disinféktan. Total produk kalayan spésifikasi anu béda ...
    Maca deui
  • Who We Are?

    Saha Kami?

    Weierli Group, salah sahiji luhur 5 pabrikan GMP skala ageung & éksportir pangobatan sato di Cina, anu didirikeun dina taun 2001. Kami gaduh 4 pabrik cabang sareng 1 perusahaan perdagangan internasional sareng parantos diékspor ka langkung ti 20 nagara. Kami gaduh agén di Mesir, Irak sareng Phili ...
    Maca deui
  • Why Choose Us?

    Naha Pilih Kami?

    Sistem manajemén kualitas kami kalebet sagala aspek kualitas anu aya hubunganana sareng fasilitas, produk, sareng jasa. Nanging, manajemén kualitas henteu ngan ukur museur kana kualitas produk sareng jasa, tapi ogé sarana pikeun ngahontal éta. Manajemén kami nuturkeun prinsip anu di handap ieu: 1. Fokus Palanggan 2. ...
    Maca deui