page_banner

produk

  • Broad Spectrum Dewormer Veterinary Medicine for Dogs and Puppies Fenbendazole Tablet

    Broad Spectrum Dewormer Veterinary Medicine pikeun Anjing sareng Puppies Fenbendazole Tablet

    Cacing Rid-Spéktrum anthelmintic lega pikeun pengobatan inféksi campuran nematode gastrointestinal sareng cestodes dina anjing sareng ucing tablet dewormer.
  • Pet Deworming Suspension

    Gantung Piaraan Deworming

    Rincian PROUDUCT INDICATIONS: Broadorm spectrucm Dewormer pikeun pengobatan sareng kontrol Cacing Bulat, cacing paru sareng Cacing pita. DOSAGE JEUNG ADMINISTRASI: 1ml per 3kg beurat awak atanapi sakumaha anu diarahkeun ku dokter hewan. Aman pikeun sato anu ngora sareng hamil. Panyimpenan: Simpen dina suhu kamar anu dikawasa (15-30
  • Dewormer for Pet (Wormer Clear)

    Dewormer pikeun Piaraan (Wormer Clear)

    RÉCI RÉCI Indikasi: Spéktrum anthelmintic lega pikeun pengobatan inféksi campuran nematode gastrointestinal sareng cestodes dina anjing sareng ucing. Roundworms Ascarids Toxocara canis, (teu dewasa, déwasa), Toxocara cati, (déwasa), Toxascaris leonina (henteu dewasa, déwasa) Hookworms Uncinaria stenocephala, (henteu dewasa, déwasa), Ancylostoma caninum (henteu dewasa, déwasa) Whipworms Trichuris vulpis (sawawa) Tapewocs Echino Tapcocs Echino granulosus, Echinococcus multilocularis, Dipylidi ...
  • Nitenpyram 57mg for pet anti-flea tablet oral take tablet

    Nitenpyram 57mg pikeun piaraan anti-loak tablet lisan nyandak tablet

    Maéhan kutu déwasa dina piaraan anjeun kalayan gampang dina tablet oral Aman pikeun masihan sakalian sakali unggal dinten upami serangan ulang dianggo Paké pikeun sadaya anjing, anak anjing, ucing, sareng anak ucing di rumah tangga anjeun langkung tina 2 lbs beurat awak sareng langkung ti 4 minggu Tinjauan lami tablet Nitenpyram ngubaran panyawat kutu dina piaraan. Mimiti maéhan kutu sawawa dina piaraan dina waktos 30 menit. Anggo nalika ingon-ingon dipikaresep tiasa kakeunaan kutu, sapertos di taman anjing, di acara, atanapi daérah sanés. Ogé tiasa dianggo sateuacan operasi, kosan, atanapi gro ...
  • Praziquantel Fenbendazole Tablet

    Praziquantel Fenbendazole Tablet

    Dosis panggunaan produk: Anak anjing & anak ucing disapih dina umur 6 bulan: Produk ieu kedah dikaluarkeun dina tingkat dosis 5 mg praziquantel sareng 50 mg fenbendazole per kg bodyweight (sami sareng 1/2 tablet per 5 kg bodyweight). Perlakuan kedah dikaluarkeun salami tilu dinten berturut. Anak anjing sareng sundel asuhan: Kanggo ngendalikeun Toxocara, penting pikeun nganyam anak anjing ngora pisan sacara rutin sareng produk, dina tingkat dosis 5 mg praziquantel sareng 50 mg fenbendazole per ...
  • Dewormer Plus

    Dewormer Plus

    Rincian PROUDUCT INDIKASI: Kanggo kendali cacing tikus pencernaan sareng cacing bunderan anjing sareng anak anjing ieu. Ascarids: Toxocara Canis, Toxascaris leonine (bentuk dewasa sareng telat teu dewasa). Cacing cangkéng: Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum (déwasa). Whipworms: Trichuris vulpis (déwasa). Cacing pita: Spésiés Echinococcus, spésiés Taenia, Dipylidium caninum (déwasa sareng bentuk anu henteu dewasa). DOSAGE: Pikeun administrasi oral hungkul. Anu disarankeun ...
  • Puppies Deworming

    Anak anjing Deworming

    Rincian PROUDUCT INDIKASI: Perawatan ngaleungitkeun cacing bulat ageung sareng cacing dina anjing sareng anak anjing. Éta ogé épéktip dina nyegah référénsi T. canis dina anjing dewasa, anak anjing sareng ibu anu nyusuan saatos ngabantosan DOSAFE JEUNG ADMINISTRASI: Masihan 1 séndok (5 ml) kanggo unggal 10 lbs beurat awak. Henteu perlu nahan dahareun sateuacan atanapi saatos dirawat. Anjing biasana mendakan dewormer ieu raoseun pisan sareng bakal ngaletak dosis tina mangkok ...
  • VICTOZURIL-1

    VICTOZURIL-1

    Rincian PROUDUCT Deskripsi Toltrazuril mangrupikeun anticoccidial sareng kagiatan ngalawan Eimeria spp. dina jangjangan: - Eimeria acervulina, brunetti, maxima, mitis, nekatrix sareng tenella dina hayam. - Eimeria adenoides, galloparonis sareng meleagrimitis dina kalkun. Indikasi Coccidiosis tina sadaya tahapan sapertos schizogony sareng tahapan gametogony Eimeria spp. dina hayam sareng kalkun. Kontra indikasi Administrasi ka sato kalayan gangguan fungsi hépatik sareng / atanapi ginjal. Efek samping Dina dosis tinggi di layin ...
  • 20% amprolium soluble powder

    20% bubuk leyur amprolium

    Komposisi: Ngandung per g: Amprolium HCl 20 mg Pedaran: Amprolium HCl mangrupikeun coccidiostat (anti-protzoal) anu tiasa dianggo ku ngahambat panggunaan tiamin ku parasit protzoal, anu ngakibatkeun gangguan metabolisme sél. Éta ngahambat pamekaran merozoites sareng pembentukan meronts generasi kadua. Amprolium gancang dileungitkeun (dina sababaraha jam) tina awak ngalangkungan ginjal sareng ngagaduhan profil kaamanan anu saé. Indikasi: Amprolium dianggo pikeun pengobatan sareng pencegahan coc ...
  • Broad Spectrum Benzimidazole Anthelmintic HUNTER 4

    Spéktrum lega Benzimidazole Anthelmintic HUNTER 4

    Detil PROUDUCT DESCRIPTION Fenbendazole meta ngalawan parasit ku ngaganggu pembentukan microtubules ku mengikat tubulin dina sél peujit parasit sahingga nyegah nyerep glukosa. Parasites laun kalaparan. Fenbendazole aktip ngalawan sajumlah ageung parasit gastrointestinal dina lambung sareng usus sato. Éta aktip ngalawan cacing bunder, ankylosome, trichuris, cacing pita tangtu, kuat sareng kuat ogé ogé ngalawan lungworm ...
  • Broad Spectrum Benzimidazole Anthelmintic HUNTER 22

    Spéktrum lega Benzimidazole Anthelmintic HUNTER 22

    Detil Kuat GAMBARAN Fenbendazole mangrupikeun spéktrum lega benzimidazole anthelmintic anu dianggo ngalawan parasit gastrointestinal kalebet cacing bulat, cacing cangkang, whipworms, spésiés taenia cacing pita, pinworms, aerulostrongylus, paragonimiasis, strongyles sareng strongyloides. Dina sapi sareng domba, fenbendazole aktip ngalawan Dictiocaulus viviparous sareng ogé ngalawan larva tahap 4 Ostertagia spp. Fenbendazole ogé ngagaduhan aksi ovisida. Fenbendazole tindakan ku ngaganggu formatio ...