page_banner

warta

Kedokteran Pangajaran sarta Palatihan Atikan Vitamin C Leyur Bubuk Super VC-25 Pikeun Sapi Domba Sapi Paké

Katerangan pondok:

Super VC-25, disebut oge vitamin C 25% bubuk leyur, dipaké pikeun pengobatan adjuvant of IB, influenza, ND atypical sarta sagala rupa panyakit engapan, kitu ogé enhancing lalawanan jeung ngaronjatkeun métabolisme ternak, domba jeung sapi.


  • Komposisi (per 1g):Vitamin C (asam askorbat) 250 mg
  • Panyimpenan:Di tempat garing anu tiis ulah sinar panonpoé langsung.
  • Paket:1kg / tas * 24 tas / karton
  • Rincian produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Hal ieu dipaké pikeun pengobatan adjuvant cabang, laring, influenza, kasakit newcastle atypical sarta sagala rupa panyakit engapan atawa gejala perdarahan, sarta ngurangan brittleness of kapilér.

    ♦ Dipaké pikeun pengobatan mukosa peujit jeung perlakuan adjuvant of necrotizing enteritis sarta sagala rupa panyakit peujit.

    ♦ Réspon setrés disababkeun ku sababaraha faktor sapertos suhu luhur, rotasi, transportasi, parobihan pakan, panyakit, jsb.

    ♦ Dipaké pikeun pengobatan adjuvant rupa siseases tepa hyperthermic pikeun nguatkeun daya tahan awak jeung ningkatkeun métabolisme.

    ♦ perlakuan adjuvant pikeun anemia sarta karacunan nitrite, digabungkeun jeung antivirals sejen, bisa ningkatkeun éfék detoxification.

    dosis

    ♦ Pikeun jangjangan: 500g per 2000L cai nginum.

    ♦ Pikeun domba jeung sapi: 5g per 200kg beurat awak pikeun 3-5 poé.

    ati-ati

    ♦ Pikeun pamakéan sato wungkul.

    ♦ Jauhkeun tina jangkauan barudak.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami