page_banner

warta

Cina

  • China Institute of Veterinary Drugs Control ngayakeun rapat laporan pikeun kunjungan taun 2021

    China Institute of Veterinary Drugs Control ngayakeun rapat laporan pikeun kunjungan taun 2021

    25 Nopémber 2021, China Institute of Veterinary Drugs Control ngayakeun rapat laporan pikeun kunjungan taun 2021. Lima ahli masing-masing silih tukeur kauntungan, pangalaman sareng hasil diajar di Malaysia sareng Jepang di 2020, sareng milu dina konperénsi internasional anu relevan sareng pelatihan suc ...
    Maca deui
  • Analisis ringkes tina trend ngembangkeun ternak di Cina

    Analisis ringkes tina trend ngembangkeun ternak di Cina

    Industri beternak mangrupikeun salah sahiji industri dasar ékonomi nasional Cina sareng bagian penting tina sistem industri pertanian modéren.Ngembangkeun industri roti sacara kuat penting pisan pikeun ngamajukeun optimasi sareng ningkatkeun lembaga industri pertanian ...
    Maca deui
  • 2021-2025 Cina broilers arah ngembangkeun

    2021-2025 Cina broilers arah ngembangkeun

    1.Speed ​​up budidaya broilers bulu bodas domestik Taat kana kawijakan fokus dina produksi domestik jeung supplementing kalawan impor.Ngajaga impor anu leres nyaéta kondusif pikeun t ...
    Maca deui
  • Expo Industri Babi Dunya ka-10

    Expo Industri Babi Dunya ka-10

    Divisi Kedokteran Sato Muke tina grup Weierli ngantosan anjeun didatangan The 10th World Swine Industry Expo mangrupikeun konperénsi industri babi panggedéna di dunya.Konperénsi éta tujuanana pikeun ngawangun platform anu teu bias pikeun ngabagi pangaweruh sareng pangalaman.Konférénsi éta rék Usher dina 10t ...
    Maca deui
  • THE 18 CAEXPO & THE 18 CABIS Kajadian Utama

    THE 18 CAEXPO & THE 18 CABIS Kajadian Utama

    Sumber: Sekretariat CAEXPO Tanggal Pelepasan: 07-09-2021 19:10:04
    Maca deui