page_banner

warta

Obat Herbal Antiviral Alami Respiminto Ubar Lisan Pikeun Panyakit Pernapasan Sato Manuk

Katerangan pondok:

Respiminto Oral mangrupikeun produk alami anu diwangun ku minyak atsiri sareng nyumbang kana fungsi sistem pernapasan luhur.


  • Komposisi:Minyak kayu putih (14%), minyak pepermin (6%), l-menthol (4,5%), minyak thyme (4%).
  • Panyimpenan:Simpen dina tempat anu garing sareng poék antara 15 ℃ sareng 25 ℃.
  • Paket:500ml
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fitur

    ♦ Respiminto Lisan ngajaga saluran engapan bébas tina mukosa, soothes saluran engapan sarta ngabogaan sipat anti radang jeung anti stress.

    ♦ Respiminto Lisan ngurangan réaksi vaksinasi.

    ♦ Respiminto Lisan mangrupakeun leyuran lengkep pikeun marabahaya engapan dina kasakit engapan béda asal baktéri jeung viral.

    indikasi

    ♦ Produk ieu dituduhkeun pikeun nguatkeun sistem pernapasan.

    ♦ minyak kayu putih restores aktivitas alam épitél engapan tur mantuan ngaleupaskeun mukosa tina tabung bronchial.

    ♦ Menthol hadir dina komposisi boga aktivitas ubar keur ngabius jeung nurun iritasi tina menbranes mukosa.

    ♦ Minyak pepermin dipaké pikeun ngubaran gangguan burih tangtu kawas indigestion, masalah gas, kaasaman, jsb.

    dosis

    ♦ Pikeun jangjangan: 1ml per 15L-20L cai nginum pikeun 3-4 poé.

    ♦ Nyiapkeun pre-solusi ku Pergaulan 200ml Respiminto Lisan jeung 10L cai haneut (40 ℃).

    ati-ati

    ♦ Kontra indikasi

    ◊ Hindarkeun panggunaan sakaligus tina Respiminto Oral sareng vaksin hirup.

    ◊ Cabut Respiminto Oral treatment tow poé saméméh administrasi vaksinasi hirup jeung nahan eta salila 2 poé sanggeus administrasi vaksinasi hirup.

    Awas

    ◊ Hindarkeun overdosing atanapi underdosing ku ngitung konsumsi cai sabenerna dina umur béda sato.

    ◊ Tetep jauh ti jangkauan sahiji barudak.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami