page_banner

warta

Pharmaceutical Pernafasan Ubar Multi-Bromt Solusi Lisan Pikeun Paké Sato Ngan

Katerangan pondok:

Multi-Bromint mangrupakeun sanyawa bromhexine HCl jeung solusi lisan menthol, cocog pikeun pencegahan sarta pengobatan inféksi saluran pernapasan.


  • Komposisi (per ml):Bromhexine HCl 20mg, mentol 44mg.
  • Panyimpenan:Simpen dina tempat anu garing sareng poék antara 15 ℃ sareng 25 ℃
  • Paket:500ml
  • Rincian produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Hal ieu loba dipaké dina tatanén jeung jangjangan.

    ♦ Ieu dituduhkeun pikeun pencegahan sarta pengobatan inféksi saluran pernapasan.Misalna bronthitis, emfisema, silikosis, radang paru kronis sareng batuk sareng sputum disababkeun ku bronchiectasia, jsb.

    dosis

    ♦ Pikeun rute lisan: 1ml per 4L cai nginum kontinyu pikeun 3-5 poé.

    ♦ Hal ieu klinis digabungkeun jeung antibiotik, nu ha pangaruh atra.Nalika digabungkeun sareng antibiotik, tambahkeun ngeunaan 500ml-1500ml solusi kana 1kg cai.Produk ieu ngagaduhan karacunan sakedik anu henteu nimbulkeun efek samping sanajan nginum kanggo waktos anu lami.

    ati-ati

    ♦ jaman ditarikna - broiler jeung fatstock: 8 poé.

    ♦ Tetep jauh ti jangkauan sahiji barudak.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami