page_banner

produk

Formula Antioksidan Tinggi Élmu Sato Imun Kaséhatan gizi mamah mamah kanggo anjing

Pedaran pondok:

Formula Antioksidan Tinggi Élmu Sato Imun Kaséhatan gizi mamah kanggo anjing plus anti oksidan ngandung campuran Reishi, Maitake, Turkey Tail sareng Shiitake Suung. Sayogi dina tablet anu raoseun anu raoseun ati anu raoseun.


  • Bahan anu inacive: Brewers yeasts Yeasts, Dicalcium phosphate, Distilled Monoglycerides, garing Whey Soluble, Magnesium Stearate, Maltodextrin, Microcrystalline Cellulose, Natrual Flavoring, Natural Mixed Tocopherols, Salts, Silicon Dioxide.
  • Pakét: Mamah mamah 120
  • Ingetan: Toko handapeun 30 ℃ (Suhu kamar)
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    indication

    ♦ Formula Antioksidan Tinggi Élmu Sato Kekebalan Nutrisi mamah pikeun anjing plus anti oksidan ngandung campuran Reishi, Maitake, Turkey Tail sareng Shiitake Suung. Sayogi dina tablet anu raoseun anu raoseun ati anu raoseun.

    ♦ Komérpenoid Bioaktif, sanyawa fenolik, stéroid sareng lektinna ngagaduhan rupa-rupa épék terapi sareng tiasa bertindak salaku imun-modulasi, antikarsinogenik, antivirus, antioksidan sareng anti radang.

    dosage

    ♦ Kunyah nutrisi Kaséhatan imun langkung saé masihan satengah dosis énjing sareng satengah dosis sonten. Tablét tiasa dipasihkeun sadayana atanapi ditumbuk sareng dicampur kana tuangeun sato.

    ♦ Hiji (1) tablet kunyah per 25lds. Beurat awak. Ngidinan opat dugi genep minggu pikeun hasil anu pangsaéna.

    caution

    ♦ Pikeun PÉNÉP HÉÉH HANÉ. HENTEU DIPAKÉAN UNTUK Paké manusa.

    ♦ Jauhkeun jangkauan murangkalih sareng piaraan pikeun nyingkahan konsumsi anu teu dihaja. Paké kalayan ati-ati sareng turutan instruksi anu caket.

    ♦ Piceun wadah kosong ku bungkus kertas sareng lebetkeun sampah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami