page_banner

produk

Suplemén jantung piaraan Vit ACE Omega 3 penghasil getih jantung pikeun anjing

Pedaran pondok:

Suplemén jantung anu séhat piaraan anu nyah kopi mangrupikeun suplemén sadidinten ngabantuan ngadukung fungsi kardiovaskular anu optimal pikeun jantung anu séhat dina anjing.


  • Bahan henteu aktip: Ati Sapi, Magnésium silikat, Magnesium Stearate, Rasa Babi alami, Selulosa Tutuwuhan, Hati Daging Babi, Silikon Dioksida, Asam Stearat, Sucralose.
  • Pakét: 60 tablet mamah anu sehat.
  • Ingetan: Toko handapeun 30 ℃ (Suhu Kamar).
  • Perhatosan: Piceun wadah kosong ku bungkus kertas sateuacan nempatkeun sampah
  • Detil Produk

    Tanda Produk

     indication

    ♦ Piaraan suplemén séhat tablet mamah anu kuat campuran antioksidan, mineral ésénsial, Vitamin ACE, asam amino sareng asam lemak omega 3 dirumuskeun pikeun ngabantosan radikal bébas sareng ngirangan setrés oksidatif normal. Suplemén kunyam anu raoseun ku rasa ieu idéal pikeun anjing anu langkung sepuh.

    ♦ Piaraan anu séhat suplemén nyah tablet langkung resep masihan satengah dosis énjing sareng satengah dosis sonten.

    ♦ Tablet tiasa dipasihkeun sadayana atanapi ditumbuk sareng dicampur kana katuangan sato.

    ♦ Hiji (1) tablet kunyah per 20lbs. beurat awak sapopoé. Teruskeun sakumaha diperyogikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami