page_banner

warta

Pasokan Pabrik GMP Ati Ngajagi Kedokteran L Perawatan Solusi Lisan Pikeun Peternakan Sareng Panggunaan Unggas

Katerangan pondok:

L Treatment mangrupikeun suplemén nutrisi cair anu bakal ngabantosan nyaimbangkeun deposit lemak, ogé ngadukung pencegahan kaayaan ati lemak sareng disfungsi ati.


  • Komposisi:Silymarin 20g, Metionine acetyl 25g, Betaine 30g, Sorbitol 350g, Kolin klorida 50g, Camitine 90g, Magnésium sulfat 50g, Inositol 10g, L-glutamat acid 5g, Vitamin PP 2g, M-aspartic acid L-10g
  • Panyimpenan:Ngajagi tina Uap, panas jeung cahaya.
  • Paket:1000ml
  • Rincian produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Ningkatkeun nyerna, métabolisme gizi feed utama utamana lemak.

    ♦ Ngarojong fungsi detoxification alam ati, kurangna napsu.

    ♦ Pitulung recovery ati lemak, ati ngabareuhan, Sirosis ati, peujit haneut, konvergénsi paru sarta panyakit ginjal.

    ♦ Ayndrome beuteung cai, hydropericardium, perdarahan jsb gejala.

    dosis

    Pikeun jangjangan's pencegahan:

    1ml per 4L cai nginum salami 3-5 dinten.

    Pikeun jangjangan's perlakuan:

    1ml per 2L cai nginum salami 3-5 dinten.

    Pikeun domba jeung embé:

    15-20ml / poean / sato salila 5 poé.

    Pikeun sapi:

    40-60ml / poean / sato pikeun 5 poé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami