page_banner

produk

Ubar Herbs Tiongkok pikeun Solusi Pernapasan Virus Unggas

Pedaran pondok:

Fulilai mangrupikeun rumus ubar hérbal Tiongkok anu dianggo pikeun ngubaran panyakit pernapasan viral dina Unggas.


  • Bahan: radix astragali, radix isatidis, mint, siki coix, ekstrak ramuan honeysuckle jsb
  • Bungkusan: 1000g / kantong
  • Ati-ati: Pangubaran Hérbal pikeun Paké Sama waé
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    indication

    Fulilai- Obat Hérbal Pengetahuan Alam Némesis Kasakit Pernapasan-Virus, Penjaga Kaamanan Anyar Unggas.

    ♦ Épéktip ngahambat réplikasi virus di vivo, sareng ngamajukeun réduksi endotoxin awak, ku cara ngahambat sintésis sareng réplikasi virus, ngahambat prosés adsorpsi virus, variasi, fusi sél, pangaruh antivirus.

    ♦ Aktipkeun sistem imunitas awak, ningkatkeun imunitas, sacara efektif nyegah serangan rupa-rupa patogén, ningkatkeun réspon imunitas, pikeun ngajaga fungsi fisiologis awak kasaimbangan.

    ♦ Pikeun flu burung, panyakit Newcastle atipikal, bronkitis tepa, laringngotracheitis tepa disababkeun ku inféksi saluran pernapasan luhur. Unggas panyakit nunjukkeun ngorok, batuk, beuteung tiasa ditingali ku embolisme barang-barang kéju, bayah gaduh isian sapertos kéju. Airbags gaduh busa atanapi éksudasi sapertos kéju, pembengkakan ati sareng ginjal sareng lesi anu sanés.

     dosage

    ♦ Produk unggas 1000g kalayan per cai 1000-2500L, pangaruh langkung saé ku cai panas. Dobelkeun dosis pikeun masalah parah, anggo 3-5 dinten kanggo pangobatan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami