page_banner

warta

Pangajaran sarta Palatihan Atikan Kelas Antibiotik Farmasi OTC 20 Oxytetracycline HCl Cai Bubuk Leyur Pikeun Unggas

Katerangan pondok:

OTC 20 mangrupikeun antibiotik anu dituduhkeun pikeun pengobatan sareng kadali rupa-rupa inféksi antibakteri, sapertos panyakit pernapasan kronis dina unggas.


  • Komposisi (per 1kg):Oxytetracycline hydrochloride 200 g
  • Paket:1 kg
  • Rincian produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Oxytetracycline mangrupakeun antibiotik spéktrum lega nu dina dosis normal nembongkeun aktivitas bacteriostatic ngalawan loba baktéri gram-positip, baktéri gram-négatip, ngalawan spirochetes, rickketsia, mycoplasmas, Chlamydia (grup psittacose) jeung sababaraha protozoa.

    ♦ Oxytetracycline aktip ngalawan mikroorganisme patogén handap dina jangjangan: mycoplasma synoviae, M. gallisepticum, M. meleagridis, hemophilus gallinarum, pasteurella multocida.

    ♦ OTC 20 dituduhkeun pikeun pencegahan sarta pengobatan dina jangjangan of coliforn septicaemia, omphalitis, synovitis, kolera sato jangjangan, kasakit pullet, CRD jeung panyakit séjénna kaasup inféksi baktéri handap brochitis tepa, kasakit Newcastle atanapi coccidiosis.Ogé mangpaat sanggeus vaksinasi jeung di waktu séjén stres.

    dosis5

    ♦ 100g per 150L cai nginum.

    ♦ Nuluykeun perlakuan pikeun 5-7 poé.

    ati-ati2

    ♦ Nyaram pikeun sato anu gaduh riwayat hipersensitivitas sateuacana ka tetracyclines.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami