page_banner

warta

Antibiotik Pangajaran sarta Palatihan Atikan Sul-TMP 500 Ubar Anti Baktéri Cairan Lisan Pikeun Sato jeung Babi

Katerangan pondok:

Sul-TMP 500 dirarancang khusus pikeun nyegah sareng ngubaran panyakit saluran pencernaan, engapan sareng saluran kemih disababkeun ku streptococcus rentan ka sulfadiazine sareng trimethoprim.


  • Komposisi (per 1L):Sulfadiazine Sodium 400g, trimethoprim 100g.
  • Paket: 1L
  • Panyimpenan:Simpen dina wadahna kedap udara dina suhu kamar (1-30 ℃) ditangtayungan tina cahaya.
  • Kahirupan rak:24 bulan ti tanggal pabrik.
  • Rincian produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Pencegahan sarta pengobatan kakurangan vitamin jeung asam amino, promosi tumuwuhna jangjangan, perbaikan efisiensi feed, strengthening kekebalan, laju fértilisasi, laju spawning sarta pencegahan stress.

    ♦ Pencegahan sarta pengobatan kasakit cerna, engapan jeung kemih disababkeun ku escherichia coli, hemophilus pilluseugyun, pasteurella multocida, salmonella, staphylococcus aureus, streptococci susceptible mun sulfadiazine na trimethoprim.

    dosis

    ♦ Pikeun jangjangan: Administer 0.3-0.4ml diluted kalawan per 1L cai nginum pikeun padeukeut 3-5 poé.

    ♦ Pikeun Babi: Administrasi 1ml / 10Kg bw diluted kalawan per 1L cai nginum pikeun padeukeut 4-7 poé.

    ati-ati

    ♦ jaman ditarikna: 12 poé.

    ♦ Ulah make pikeun sato jeung shock sarta respon hypersensitive kana ubar Sulfa na Trimethoprim.

    ♦ Ulah administer kana neundeun hayam.

    ♦ Perhatikeun dosis & administrasi.

    ♦ Ulah make pikeun sato jeung ginjal atawa ati gangguan.

    ♦ Ulah administer eta kalawan obat séjén kalawan utmost caution.

    ♦ Taroskeun sareng dokter hewan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami