page_banner

produk

Pangobatan probiotik aktif perawatan ati Sanqingxia pikeun ingon-ingon

Pedaran pondok:

Obat probiotik aktif anu tinggi Sanqingxia ngaluarkeun mycete ngajaga ati, ngaleungitkeun racun awak, ngagentoskeun imunosupresi sareng ngajagi sistem pencernaan, sistem pernapasan sareng sistem urogenital.


  • Bahan utama: Gox, Probiotik aktif pisan, bacillus subtilis
  • Pakét: 500g / kantong * 15bags / karton
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    indication

    ♦ Ternak sareng ternak jangjangan jangka panjang nyiapkeun jamur atanapi panggunaan jangka panjang obat-obatan sareng panyabab sanés tina pembengkakan ati, edema, pendarahan, atrofi, metamorphism, nekrosi s, sareng sajabana Gangguan metabolisme anu disababkeun ku ati lemak, Sirosis ati, ascites ati, perdarahan ati, ati rapuh pisan, jst.

    ♦ Kanggo Sistem pencernaan

     ♥ Pangobatan probiotik Sanqingxia di e. coli, salmonella sareng clostridium botulinum dina saluran pencernaan sareng baktéri patogén sanésna ngahasilkeun racun pikeun ngabersihkeun, sacara efektif nyegah on-poing oning anu disababkeun ku kaleungitan éléktrolit, ngajaga pencernaan peujit anu stabil sareng fungsi nyerep tion, sareng ningkatkeun metabolisme, nguatkeun pakan sareng kasaimbangan nyerep ients nutrisi, ngamajukeun fungsi pencernaan ati, pankréas sareng limpa dina panyawat panyakit.

    ♦ Kanggo Sistem pernapasan

     ♥ Sanqingxia ningkat tingkat bursa gas alveolar, ngajagi fungsi paru-paru, gancang ngagentos organ pernapasan dina suhu tinggi sareng karacunan asam-basa pernapasan anu disababkeun ku lingkungan hipoksia, ngamajukeun metabolisme pernapasan, nyegah panyakit sistem pernapasan pikeun ternak sareng unggas.

    ♦ Kanggo Sistem urogénital

     ♥ Ngabersihan sistem réproduktif tina racun jinis endog, tina sababaraha jinis mation peradangan pikeun nangtayungan organ réproduktif uropoiesis tina karusakan, hususna pikeun endog o pangaruh kontrol ophoritis atra, ngumbar antibiotik umum hese ngahontal sistem urogenital visceral padet ngirangan peradangan, pencegahan kulit endog bl ack bintik coklat akibat tina peradangan sistem reproduksi jero sareng piagam, keusik dilestarikan produksi endog pikeun lapisan.

    ♦ Ngaleungitkeun imunosupresi

     ♥ Obat anu dirumuskeun Probiotic ngalereskeun organ anu rusak, fungsi organ, ningkatkeun imunitas awak. Produk ieu janten adsorpsi anu épéktip, teu aktip, dégradasi mikotoksin, hindarkeun sagala jinis onk hirup sareng unggas kusabab karotokotokin. Kayaning: Hayam kusabab jamur kuring ngahasilkeun tingkat pembuahan anu handap, tingkat pakanana handap; Imbuhan eupan rendah; Warna suku pa le, cangkang endog, konengna endog, atanapi warna warna kulit; Ngaleungitkeun rambut sirah, bulu hulu bengong, jst. Babi: Héupan pakan entéh tiasa nyababkeun sindrom pernapasan réproduktif, nyéépkeun piglets, nyebarkeun sindrom kagagalan sistem panas palsu; Kakandungan tingkat aborsi tabur ningkatkeun ekstensi interval oestrus; Lemah ngora, kalahiran, ipis, lemes t , birit; Muntah, refus feeds, asupan pakan, tingkat antibodi babi kirang, ngahasilkeun fr ozen babi, jst.

    dosage

    Campur nginum: Produk ieu 500g nambihan cai 2000L, campuran lengkep, gratis kanggo inuman.

    Campur tuangeun: Satu ton pakan aduk dina 500g, anggo sakedik feed premix heula, henteu janten laun-laun, sebaran seragam dina tuang.

     

     

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali