page_banner

produk

OEM Pets Suplement Producer Cimata Noda Obat Euphrasia Powder pikeun sadaya anjing sareng ucing

Pedaran pondok:

Ubar Cimata Euphrasia Obat pikeun Pél Suplemén-Ngadukung kulit & jas anu séhat, ogé tiasa ngabantosan napas anu goréng sareng perawatan dandan pikeun sadaya pakan anjing sareng ucing.


  • Bahan Aktip: Euphrasia Flaxseed, Brice Bran, Primary garing Dianggo Ragi, Cane Molasses, Sunflower Seed, Dehydrated Alfalfa, garing Carrot, Ground Barley Grass, Zinc Methionine, VB12, Omega 3 Supplement jsb.
  • Pakét: 60g / botol
  • Hirup rak: 18 bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    dosage

     

    ♦ Pets Suplemén Producer Luh Noda Ubar Euphrasia Powder -1 buleud séndok téh 1g

    ♦ Dinten 1 dugi ka 7 ngamimitian: ku ciwit sareng tingkatkeun kana dosis anu disarankeun sadidinten.

    ♦ 56 dinten salajengna: teraskeun sareng dosis sadidinten.

    ♦ Saatos 14 dinten: turun janten satengah dosis sadidinten.

    ♦ 14 dinten terakhir: turunkeun dosis laun kana nanaon.

    Beurat Gram
    <5kg 1,5 / dinten
    ≥5kg 2.5g / dinten
    Ningkatkeun Beurat 5kg Ningkatkeun Dosis 2.5g

    administration

    ♦ Pets Suplemén pikeun administrasi oral hungkul.

    ♦ Bubuk tiasa dipasihkeun ku tuangeun.

    ♦ Upami noda némbongan, gandakan dosis sadidinten salami 30 dinten.

    ♦ Ngocok sateuacan dikaluarkeun. Kulkas saatos dibuka.

    ♦ Dumasar kana rata-rata peryogi panyesuaian masing-masing.

    caution

    ♦ Bubuk Euphrasia pikeun Pets Suplemén Sanés Pikeun Paké Digunasika.

    ♦ Ieu mangrupikeun bantosan pikeun anjing sareng ucing hungkul, henteu dimaksadkeun pikeun diagnosis, ngubaran, atanapi nyegah panyakit atanapi mangaruhan struktur atanapi fungsi sato.

    ♦ Henteu disarankeun nalika kakandungan.

    ♦ Gagal nuturkeun pitunjuk anu akurat kalayan kamungkinan nyababkeun noda deui.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami