page_banner

produk

OEM Produsén Pets Suplemén Tablet Kamanusaan sareng Pets Ati

Pedaran pondok:

Kunyit CARE hirup ngajaga kaséhatan ati normal sareng fungsi anjing. Suplemén piaraan anu pangsaéna pikeun ati piaraan.


  • Bahan henteu aktif: Ati Sapi, Magnésium silikat, Magnésium Stearate, Rasa Babi alami, Selulosa Tutuwuhan, Hati Daging Babi, Silikon Dioksida, Asam Stearat, Sucralose
  • Paking: 60 Tablet per botol atanapi sakumaha sarat anjeun
  • Ingetan: Toko handapeun 30 ° C (suhu kamar)
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    详情1

    indication

    ♦ Perawatan Ati gabungan susu thistle, vitamin E sareng séng sareng vitamin kompléks B sareng taurin dina rasa ati anu gampang dipasihkeun. Tablet suplemén piaraan ieu nyayogikeun pendekatan multi-rupa pikeun pangrojong ati. Cocog pikeun anjing sareng ucing anu langkung lami.

    dosage

    ♦ Hiji (1) tablet dua kali unggal dinten per 20 lbs beurat awak.

    administration

    ♦ Pikeun panggunaan sato hungkul. Tetep pout tina jangkauan barudak sareng sato séjén. Dina kasus overdosis teu kahaja, kontak dokter hewan langsung. Entong dianggo upami produk katémbong dirusak atanapi segel rusak.

    详情页图片


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami