page_banner

warta

2022, mimiti anyar, di dieu pikeun ngirim anjeun berkah alus: titik awal anyar, keukeuh anjeun terus Maret maju kalawan sumanget pinuh, ulah mundur, ulah kabur, ulah ragu, babarengan kana mangsa nu bakal datang, hirup kaluar éndah sorangan! Jalan Xiongguan estu kawas beusi, ayeuna pindah ti scratch.Chasers ngimpi kualitas Lean, Weierli dua puluh taun ti scratch.Taun 2022 mangrupikeun taun pikeun Weierli ngamimitian usaha énggal, sataun pikeun pamekaran anu dipimpin ku budaya, sareng sataun pikeun sadaya staf ngabantosan sareng ningkatkeun kamampuan produk.Dina 2022, urang bakal terus nguatkeun misi urang pikeun mastikeunkaséhatan satojeung kaamanan pangan manusa. 455b46ea


waktos pos: Feb-21-2022