page_banner

produk

Mantel Sehat Omega 3 sareng 6 kanggo Suplemén Piaraan

Pedaran pondok:

Suplemén kadaharan anjing pangsaéna anu gancang pikeun ngadukung lemes, jas sutra sareng ngaminimalkeun héd normal.


  • Bahan Aktip: Protéin Kasar, Gajih Kasar, Serat Kasar, Uap, Kalsium, Fosfor
  • Paking: 60 pil
  • Beurat bersih: 120g
  • Fitur: suplemén piaraan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    indication

    ♦ Mantel Sehat Omega 3 & 6 mangrupikeun hewan piaraan anu disarankeun pikeun suplemén piaraan pikeun ngadukung kaséhatan kulit sareng mantel dina ingon-ingon kalayan dahareun atanapi sénsitip lingkungan atanapi alergi musiman. Mamah urang hébat uji coba ngandung omega 3 na asam lemak omega 6 (EPA, DHA sareng GLA) anu janten katalis pikeun kulit séhat sareng jaket herang dina ingon-ingon. Gawe gancang pikeun ngadukung jaket lemes, sutra sareng ngaminimalkeun héd normal.

    ♦ Gampang dianggo. Campuran anu dituang anu séndok kana tuangeun sadidinten normal pikeun nambihan jumlah asam lemak ésénsial Omega 3, EPA sareng DHA.

     Kantun aduk kana tuangeun anu biasaPelepasan minyak kalayan laun mastikeun kasadiaan bio-maksimum pikeun ngajaga jas ngagurilap sareng kulit séhat, ngagentos kulit anu peurih sareng nenangkeun pion anu retak, ngabantosan mobilitas gabungan, ngarangsang sistem imun sareng anti radang, ngadukung ngembangkeun otak sareng visual sareng fungsi. 

    dosage

    ♦ 2-3 tablet unggal dinten, gumantung kana kabutuhan individu piaraan anjeun. Ngawenangkeun 3-4 minggu kanggo nyatet a réspon, sababaraha anjing tiasa ngabales gancang.

    ♦ Sapertos parobihan diét anjing anjeun, penting pisan pikeun ngamimitian Lalaunan. Dimimitian ku masihan anjing anjeun ONE tablet unggal dinten kalayan tuang salami 2-3 dinten. Teras Anjeun tiasa ngamimitian ningkatkeun dosis ku hiji per dinten sakumaha diperlukeun.

    Beurat (lbs)

    Tablét

    Dosis

    10

    1g

     

    dua kali unggal dinten

    20

    2g


    administration

    ♦ Suplemén ieu ngan ukur pikeun panggunaan Sato.

    ♦ Jaga jangkauan barudak. Entong ngantepkeun produk anu henteu diurus di sekitar piaraan. Dina kasus overdosis, kontak dokter hewan anjeun langsung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami