page_banner

warta

Kualitas Alus Pangajaran sarta Palatihan Atikan Lincomycin HCl + Spectinomycin HCl Cai Leyur Bubuk Pabrik Pasokan

Katerangan pondok:

Kedokteran Pangajaran sarta Palatihan Atikan Lincomycin HCl + Spectinomycin HCl Cai Leyur Bubuk -Poultry: pencegahan sarta pengobatan airsacculitis kronis.Babi: pengobatan disentri babi.


  • Komposisi:Per 1g Lincomycin HCI 222 mg, basa Spectinomycin HCI 444 mg basa
  • Penampilan:Kedokteran Pangajaran sarta Palatihan Atikan Lincomycin HCl + Spectinomycin HCl mangrupa bubuk bodas atawa sarupa
  • Bungkusan:100g, 200g, 500g, 1kg, 5kg
  • Rincian produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Kualitas Alus Pangajaran sarta Palatihan Atikan Kedokteran Lincomycin HCl + Spectinomycin HCl Cai Bubuk Leyur

    ♦ Lincomycin HCl + Spectinomycin HCl utamana dipaké pikeun inféksi parna tina saluran engapan, saluran pencernaan, inféksi saluran kemih, sarta inféksi mycoplasma.

    dosis

    ♦ Campur inuman: Tiap 100g produk campur 400kg cai, nginum bebas, terus 3 nepi ka 5 poé, dosis ganda lamun serius.

    ♦ dahar campuran : Unggal 100g produk campuran 200 kg feed, terus 5 nepi ka 7 poé, dosage ganda lamun servere.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami