page_banner

warta

Pasokan Pabrik GMP Nitenpyram Tablet Lisan Pangolak Serangga Luar Pikeun Pets

Katerangan pondok:

Tablet Lisan Nitenpyram maéhan kutu dewasa sareng dituduhkeun pikeun pengobatan serangan kutu dina anjing, anak anjing, ucing sareng anak ucing.


  • Komposisi:Nitenpiram 11,4 mg
  • Panyimpenan:segel sahadé kudu diteundeun handap 25 ℃.
  • Paket:1 g / tablet, 120 tablet / botol.
  • Rincian produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Nitenpyram Tablet Lisan maéhan kutu sawawa tur dituduhkeun pikeun pengobatan infestations kutu dina anjing, puppies, ucing jeung anak ucing 4 minggu umur na heubeul na 2 pon beurat awak atawa leuwih gede.Dosis tunggal Nitenpyram kedah maéhan kutu sawawa dina piaraan anjeun.

    ♦ Lamun piaraan anjeun meunang ulang infested ku kutu, anjeun aman tiasa masihan dosis sejen sakumaha mindeng sakali per poé.

    administrasi

    Rumus

    Pet

    Beurat

    Dosis

    11,4 mg

    anjing atawa ucing

    2-25 lbs

    1 tablet

    ♦ Pikeun masihan Tablet Lisan Nitenpyram, nempatkeun pil langsung dina sungut piaraan anjeun atanapi nyumputkeun dina dahareun.

    ♦ Lamun nyumputkeun pél dina dahareun, awas taliti pikeun mastikeun piaraan Anjeun swallowed pél.Upami anjeun henteu yakin yén piaraan anjeun ngelek pil éta, éta aman pikeun masihan pil kadua.

    ♦ Ngubaran sakabéh piaraan infested di rumah tangga.

    ♦ Kutu bisa baranahan dina pets untreated sarta ngidinan infestations ka persist.

    ati-ati2

    ♦ Henteu pikeun pamakéan manusa.

    ♦ Jauhkeun ieu sareng sadaya ubar tina jangkauan barudak.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami