page_banner

warta

Pabrik GMP Anti Baktéri Ubar SPRI POLVO Spiramycin Adipate Leyur Bubuk Pikeun Hayam Turkeys

Katerangan pondok:

SPRI POLVO mangrupikeun antibiotik anu dianggo pikeun ngubaran panyakit mycoplasma kronis dina hayam sareng sinusitis inféksi dina kalkun.


  • Komposisi (per 1g):Spiramycin (tina adipate): 4.300.000 IU.
  • Paket:1000g
  • Rincian produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Pikeun hayam: CRD.

    ♦ Pikeun Turkeys: sinusitis Infectious.

    dosis

    ♦ GPanyakit jangjangan: 0,600g / L.

    ◊ Turkeys: Ubar manuk 1 poé salila 5 poé.

    ◊ BRoilers: Ubar manuk 1 poé salila 3 poé sarta medicate sakali dina 4 minggu.

    ◊ Rehayam panempatan: Ubar manuk 1 poé salila 3 poé.Medicate sakali dina 9 minggu jeung deui dina 16 minggu.

    ♦ abdin kasus wabah CRD, sinusitis:

    ◊ Turkeys: cai Medicated 3 poé;

    ◊ Chicken: cai Medicated 3 poé sarta sanggeus vaksinasi 1-2 poé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami