page_banner

warta

Pikeun Ayam Broiler Beurat Gain Kedokteran Hewan Broiler Biomix Probiotics Leyur Bubuk

Katerangan pondok:

Broiler Biomix mangrupakeun jenis probiotik pikeun hayam broiler.Bisa nyadiakeun gizi sarta ngembangkeun pikeun ternak broiler tumuwuh gancang, kitu ogé promosi kanaékan gancang tina beurat jangjangan sarta ngurangan mortality.


  • Komposisi:Eusi baktéri giat (Bacillus subtilis, Lactobacillus) ≥ 1 × 108 cfu / g, vitamin, FOS jsb.
  • Panyimpenan:Nyimpen dina tiis, tempat garing.
  • Spésifikasi bungkusan:1kg / kantong * 15 tas / karton, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun.
  • Rincian produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ suplai gizi sarta dimekarkeun pikeun tumuwuh gancang manuk daging.Ngamajukeun gain beurat gancang sarta ngurangan mortality.

    ♦ Pikeun gelut cocks, mantuan nguatkeun tulang jeung ngamekarkeun otot gancang.

    ♦ Ngurangan konsumsi feed, ningkatkeun laju konversi feed jeung gain poean rata.

    ♦ Ngamekarkeun budaya baktéri positif dina saluran pencernaan hayam ', sahingga ngaronjatkeun daya tahan kana kasakit, sarta ngaronjatkeun kasabaran kana stresses.

    ♦ Ngamajukeun sisir beureum jeung bulu herang pikeun jangjangan.

    Fitur

    ♦ Produk ieu mangrupa well-diartikeun, jangjangan-spésifik, multi-spésiés synbiotic produk nu promotes a Gut microflora mangpaat ngaliwatan aksi digabungkeun tina sababaraha dipilih taliti mikroorganisme probiotic sarta sarta fructooligosaccharides prebiotic.

    ♦ Re-ngadegkeun mikroflora peujit saimbang salila aplikasi pos-antibiotik.

    ♦ Ngahambat tumuwuhna baktéri kawas C. perfringens, E. coli, Salmonella jeung Campylobacter.Ngurangan mortalitas.

    ♦ Ngaronjatkeun gain beurat jeung konversi feed.

    ♦ Taya efek samping négatip, euweuh kali ditarikna.

    dosis

    ♦ 1kg tina campuran produk jeung 1000kg feed.Tilu poé kahiji 1kg campuran produk sareng 500kg feed.

    ati-ati

    ♦ Tetep tutup pageuh disegel pikeun ngawétkeun freshness.

    ♦ Jauhkeun tina jangkauan barudak.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami