page_banner

produk

Pabrik Langsung nyayogikeun Tulang Glucosamine plus Tablet kanggo Anjing sareng Ucing

Pedaran pondok:

Suplemén tablet live-glukosamin chondroitin msm pikeun mobilitas sendi sato-anjing & ucing. Sendi anu séhat nguntungkeun piaraan, ngamungkinkeun aranjeunna hirup langkung energetik.


  • Bahan henteu aktip: Brewers ragi garing, Selulosa, Tepung ati, Magnesium stearate, rasa alami, Silikon dioksida, Asam stearat
  • Paking: 60 Tablet per botol
  • Ingetan: Simpen di handapeun 30 ° C (suhu kamar) dina tempat garing anu tiis
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    indication

    ♦ Suplemén Hip & Gabungan Sadaya-Alami pikeun Anjing-sareng Glucosamine, Chondroitin, MSM, sareng Organik Kunyit-Ngadukung Séhat dina Canine ageung & Leutik, Anjing ageung, Anjing Leutik, Anjing Aktip, Displasia Hip sareng Masalah Anu Paling Sendi.

    ♦ Naon Éta Laksanakeun

       ● Ngamajukeun pinggul, sendi, sareng ligamén anu séhat

       ● Ngadukung tulang rawan anu séhat

       ● Ningkatkeun tingkat mobilitas sareng tanaga alam

       ● Ngabantosan ngagentos nyeri sareng teu ngarareunah

       ● Nganteurkeun vitamin penting, mineral, énzim ésénsial sareng nutrisi

    dosage

    ♦ Pasihan satengah dosis énjing sareng satengah dosis sonten. Tablet tiasa dipasihkeun sadayana atanapi ditumbuk sareng dicampur cai.

    ♦ Pasihan satengah dosis énjing sareng satengah dosis sonten. Tablet tiasa dipasihkeun sadayana atanapi ditumbuk sareng dicampur cai.

    ♦ 1 tablet per 40 lbs beurat awak unggal dinten. Ngawenangkeun opat dugi genep minggu kanggo hasil anu pangsaéna. Hasil individu tiasa bénten-bénten.

    Dosis pikeun 4 Minggu Pamaké Panganggo (Anjing & Ucing)
    Beurat anjing (kg) Tablét
    5kg 1/2 Tablet
    5kg dugi ka 10kg 1 Tablet
    10kg dugi ka 20kg 2 Tabél
    20kg dugi ka 30kg 3 Tablét
    30kg dugi ka 40kg 4 Tablét
    Dosis Pangropéa
    Beurat anjing (kg) Tablét
    5kg 1/4 Tablet
    5kg dugi ka 10kg 1/2 Tablet
    10kg dugi ka 20kg 1 Tablet
    20kg dugi ka 30kg 1 1/2 Tablét
    30kg dugi ka 40kg 2 Tabél

    features

    ♦ Bahan-bahan Kelas MANUSA TANPA EFEK SISI BAHAYA

    ♦ NGASILKEUN GABUNG ANJING ANJING & KARTU

    ♦ FORMULA Kuat mantuan

    caution

    ♦ Kanggo Nganpaat Sato. Jauhkeun ti jangkauan ti barudak.

    ♦ Entong ngantepkeun produk anu henteu diurus di sekitar ingon-ingon.

    ♦ Dina kasus overdosis, kontak dokter hewan anjeun langsung.



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami