page_banner

produk

Kualitas tinggi pikeun Suplemén Kalsium Kunyit kanggo Anjing sareng Ucing

Pedaran pondok:

CALCIUM MURAH parantos dirumuskeun khusus salaku sumber suplemén kalsium dina anjing ngora sareng ucing ogé piaraan geriatric.


  • Paking: 120 tab per botol
  • Bahan: Kalsium, fosfor, Vitamin D3, Protéin jsb.
  • Ingetan: Toko handapeun 30 ℃ (suhu kamar)
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    indication

    Suplemén Kalsium Kunyit kanggo Anjing sareng UcingKomposisi unik tina suplemén ngabantosan nyegah rickets, osteoporosis, osteomalacia dina piaraan. Éta ogé ngabantosan pamulihan gancang sareng penyembuhan patah tulang sareng ngamajukeun tulang anu séhat sareng pertumbuhan anu saé pikeun Dos sareng Ucing.

    dosage

    Ukuran Anjing / Ucing Tablét Pamakéan
    Anjing / Ucing Leutik 2g (2tabs) dua kali sapoé
    Anjing / Ucing Sedeng 4g (4tabs) dua kali sapoé
    Kembang ageung sareng buta 8g (8tabs) dua kali sapoé

    caution

    ♦ Pikeun panggunaan sato hungkul. Jauhkeun tina jangkauan barudak sareng sato anu sanés. Dina kasus overdosis teu kahaja, kontak dokter hewan langsung. Entong dianggo upami produk katémbong dirusak atanapi segel rusak.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami