page_banner

produk

Broad Spectrum Dewormer Veterinary Medicine pikeun Anjing sareng Puppies Fenbendazole Tablet

Pedaran pondok:

Cacing Rid-Spéktrum anthelmintic lega pikeun pengobatan inféksi campuran nematode gastrointestinal sareng cestodes dina anjing sareng ucing tablet dewormer.


  • Paking: 20 tablet
  • Ingetan: Toko handapeun 25 ℃
  • Bahan utama: Fenbendazole, Praziquantel, Pyrantel Pamoate
  • Ngaruwat: 5 x Cacing Bunder, 5 x Cacing pita, 4 x cacing, 1x Cacing gantung
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    indication

     ♦ Ngadalikeun cacing, cacing, cacing cacing sareng cacing pita dina anjing. Hipersensitipitas pikeun bahan aktif atanapi éksipién. Entong dianggo dina waktos anu sami dina kombinasi sareng produk salaku organofosfat atanapi sanyawa piperazine.

    ♦ Ieu mangrupikeun Broad Spectrum Dewormer Veterinary Medicine. Unggal tablet ngandung Fenbendazole 500mg, Praziquantel 50mg, pyrantel pamoate 144mg.

    dosage

    Anjing leutik sareng anak anjing umur langkung 6 bulan (MASS)
    Beurat anjing (kg) Tablét
    0,5-2,5kg 1/4 tablet
    2,6-5kg 1/2 tablet
    6-10kg 1 tablet
    Anjing Sedeng (MASS)
    Beurat anjing (kg) Tablét
    11-15kg 1 tablet
    16-20kg 2 tablet
    21-25kg 2 tablet
    26-30kg 3 tablet
    Anjing ageung (MASS)
    Beurat anjing (kg) Tablét
    31-35kg 3 tablet
    36-40kg 4 tablet

    administration

    ♦ Cacing Cucunguk dikaluarkeun sacara lisan boh langsung atanapi dicampurkeun sareng sabagian daging atanapi sosis atanapi dicampur sareng tuangeun. Ukuran diét puasa henteu perlu.

    ♦ Perawatan rutin anjing sawawa kedah dikerjakeun salaku perlakuan tunggal dina tingkat dosis 5mg, 14.4mg pyrantel pamoate sareng 50 mg fenbendazole per kg bodyweight (sami sareng 1tablet per 10kg).

    caution

    ♦ Sanajan ubar ieu parantos diuji sacara éksténsif dina rupa-rupa kaayaan, kagagalan akibatna tiasa janten akibat tina rupa-rupa alesan. Upami ieu disangka, milari naséhat hewan sareng béjaan anu ngagaduhan pendaptaran.

    ♦ Entong ngalangkungan dosis anu dicarioskeun nalika ngubaran ratu hamil. Aman pikeun dianggo dina sato lactating.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami