page_banner

produk

Vitamin Sato Emas Multivitamin Suplemén bubuk pikeun Sadaya Ternak

Pedaran pondok:

Bubuk Emas Multivitamin mangrupikeun kombinasi vitamin sareng asam amino, anu diperyogikeun pikeun nutrisi sareng tumuh normal pikeun sato.


  • Bahan: Vitamin A, Vitamin D3, Vitamin E, Vitamin K3, Vitamin B2, D-Calcium Pantothenate, D-Biotin, Nicotinic Acid.
  • Paking: 100g, 1kg, 10kg, 25kg
  • Ingetan: Toko handapeun 30 ℃ (suhu kamar).
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    indication

    ♦ Bubuk Emas Multivitamin mangrupikeun produk anu pangsaéna pikeun kéngingkeun hasil anu penting dina nambahan beurat dina kualitas sareng jumlah endog khususna pikeun endog peternak sareng diaktipkeun fungsi biologis dina manuk.
    ♦ Dina ingon ingon sakumaha sapi, onta, kuda, domba sareng domba produk ieu ngagaduhan fungsi anu langkung penting dina kagiatan umum sareng beurat awak, susu ningkat salaku jumlah sareng kualitas. Produk ieu aktip dina baktéri sareng résistansi virus ningkat.
    ♦ Produk ieu dianggo dina sagala rupa ingon ingon sapertos sapi, sapi, onta, kuda, domba, domba sareng sagala rupa manuk salaku daging domba, peletakan, peternak, unggas, sareng kalkun.

    dosage

    ♦ Cai minum: campur produk 100g sareng cai 40L sakali sapoé.

    caution

    ♦ Tetep tutupna ditancebkeun pageuh pikeun ngajaga seger. Jauhkeun tina jangkauan barudak.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami