page_banner

produk

Ubar Gizi Sato Éléktrolit Suplemén Asam Campuran Uyah Campuran Kuda

Pedaran pondok:

Pangobatan Gizi Sato-Beurat Késang Éléktrolit tiasa dianggo salaku terapi pangrojong dina pengobatan dehidrasi nalika dipasihkeun ku cai. Éta pikeun ngaganti uyah ésénsial anu leungit kusabab kesang beurat sareng bantosan dina pengobatan alkalosis sareng hypochloraemia pikeun balap kuda


  • Bahan: Kalsium, Karbonat, Klorida, Magnésium, Kalium, Sodium, Sulfat, Kandungan Hidrasi
  • Beurat bersih: 5 & ​​20kgs
  • Tipe bungkusan: Pail
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    indication

    ♦ Ubar Nutrisi Sato Tiongkok -Electrolyte Supplement Asam Asam Campuran Asin, éta mangrupikeun formulasi saimbang éléktrolit fisiologis anu khusus dirancang pikeun balap kuda dina kaayaan lembab.

    ♦ Éléktrolit Késang beurat tiasa dianggo salaku terapi pangrojong dina pengobatan dehidrasi nalika dipasihkeun ku cai. Éta pikeun ngaganti uyah ésénsial anu leungit kusabab kesang anu beurat sareng bantosan dina pengobatan alkalosis sareng hypochloraemia.

    administration

    ♦ Pernyataan Balap-Administrasi Éléktrolit Késang beurat dina tingkat dosis sareng frékuénsi anu disarankeun dina dinten parantosan moal ngalanggar peraturan ubar ayeuna dina waktos pembuatan produk.

    ♦ Campur 60g (scoop 2 tingkat) kana pakan kuda unggal dinten.

    ♦ Alternatipna tiasa dikerjakeun salaku beueus atanapi tiasa dicampur kana cai minum. Dina pengobatan alkalosis sareng hypochloraemia, dosis na tiasa dironjatkeun sakumaha anu diarahkeun ku dokter hewan.

    ♦ Pastikeun suplai cai minum bersih anu cekap tiasa diaksés.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami